Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivý útok kanibala na Ibize: VIDEO, ako si pochutnával na tvári známeho dídžeja!

Útočník hrýzol Kennyho tvár ako šialený Zobraziť galériu (3)
Útočník hrýzol Kennyho tvár ako šialený (Zdroj: youtube/profimedia.sk)

SAN ANTONIO - Britský dídžej sa stal obeťou útoku šialeného kanibala. Ten koncom septembra skoro ráno vtrhol na recepciu obytného komplexu a vrhol sa na neho. Nakoniec vysvitlo, že si ho s niekým pomýlil. Naozaj krutý omyl, ktorý mohol stáť niekoho život.

Bezpečnostné kamery zachytili, ako Kennyho McSweena v lobby apartmánového komplexu, kde býva, napadol neznámy mladík. Zrazil ho k zemi a začal ho surovo biť a hrýzť do tváre, akokeby mu ju chcel úplne znetvoriť. Útok trval dvadsať minút a dal násilníkovi poriadne zabrať. Ostalo mu z neho tak teplo, že si dokonca vyzliekol bundu a utieral pot z čela.

Desivý útok kanibala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Keď dorazila na miesto polícia, spravila niečo neočakávané. Putá nasadila Kennymu a útočníka nechala ísť. Doteraz netuší, prečo ho dotyčný napadol, no vraj si ho s niekým pomýlil. McSween, ktorý žije na Ibize už dva roky, bol prevezený do nemocnice v San Antoniu, kde ho zošili a zröntgenovali. Zo zranení sa bude liečiť ešte dlho.

Desivý útok kanibala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Úprimne povedané, fakt som si myslel, že ma zabije. Cítil som sa, akoby som bol v ringu s Mikeom Tysonom. Moja tvár sa nafúkla ako balón a kvapkala zo mňa krv. Zvuky, ktoré vydával, ma strašia doteraz. Ryčal ako divoké zviera." Kennyho veľmi nahnevalo, že páchateľa, ktorý bol údajne španielskej národnosti, policajtiz ničoho neobvinili a dovolili mu voľne odísť po tom, ako im poskytol svoje údaje. Keďže sa Angličan bál o svoju bezpečnosť, vrátil sa do Londýna, kde čaká na výsledky vyšetrovania, informovali britské médiá. Kenny pôsobí ako DJ spolu so Sian Edwardsovou, dvojica je známa ako "Ken a Barbie Ibizy.

Viac o téme: Kanibalútok Ibiza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu