Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Horor na diaľnici: Prevrátený kamión vypustil na šoférov nočnú moru

To nie je špina na čelnom skle, ale roj včiel.
To nie je špina na čelnom skle, ale roj včiel. (Zdroj: YouTube/KOKH)

OKLAHOMA - Nehoda ťahača s návesom na diaľnici južne od Oklahoma City vyvolala veľkú paniku medzi vodičmi. Z miery ich však nevyviedol prevrátený kamión, ale obsah debničiek, ktoré viezol. Z rozbitých prepraviek sa na cestu vyrojili státisíce včiel, ktoré sa stali pre šoférov doslova nočnou morou.

Opekačka na Spiši sa zmenila na horor: Niečo sa stalo a babička (†61) bola za pár minút mŕtva

Nehoda sa odohrala v utorok približne o jednej hodine popoludní. Podľa televízie KOKH sa na slobodu dostalo veľké množstvo včiel, o čom svedčia aj hrozivé zábery z vozidla diaľničnej hliadky. Je pozoruhodné, že jeho vodič, Carl Zink, utrpel len jedno včelie bodnutie. Iní však mali menej šťastia.

Jedným z nich bol aj šofér nákladiaka, ktorého previezli do nemocnice. Nebol v ohrození života, ale včely sa "vyšantili" na jeho nose, ústach, pri oku a aj na chrbte.

Včelári pracovali až do zotmenia na tom, aby pochytali čo najviac včiel. Po príchode noci zostávajúce debny podpálili, aby zabránili hmyzu útočiť na ľudí.

"Je tam nedostatok včiel," povedal včelár Jim Stinson televízii KOKH, "Takže, keď začali večer hovoriť o zabíjaní, nahnevalo ma to a povedal som: "Nerobte to, kým tam neprídem," dodal.

Viac o téme: Včely
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu