Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Hlúpy nápad na benzínke: Muž chcel zničiť pavúka, zapálil čerpadlo aj auto

Mladík išiel proti pavúkovi
Mladík išiel proti pavúkovi (Zdroj: Foto: youtube)

DETROIT - Tak tomuto sa hovorí nápad za všetky drobné. Muž išiel natankovať, no odrazu ho prekvapil nemilý hosť. Aby sa ho zbavil, zaútočil zapaľovačom. Pavúka podľa všetkého zneškodnil, no v plameňoch skončilo jeho auto aj čerpadlo.

Hlúpy nápad mužovi z Detroitu jednoducho nevyšiel. Na mieste, kde je používať oheň zakázané, chcel zlikvidovať pavúka zapaľovačom. Škrtol ním, no vzápätí vyšľahli plamene a vzbĺklo nie len jeho auto, ale aj benzínová pumpa. Len zázrakom sa odvážnemu mladíkovi nič nestalo. 

Zachoval sa duchaprítomne, pohotovo schmatol hasiaci prístroj, ktorý bol neďaleko, a pohromu sa snažil zažehnať. Ako informuje Fox2detroit.com, muž sa na benzínku na druhý deň vrátil s veľkým ospravedlnením. "Veľmi sa ospravedlňoval a hovoril, že nevedel, čo robí," opísala mužove slová zamestnankyňa pumpy Susan Adamsová. Žena potom použila video, ktoré incident zachytilo, ako varovanie. "Použitie mobilu alebo statickej elektriny môže zažať iskru, ktorá podpáli stanicu," uviedla.

Muž priznal, že z pavúkov má strach. Zapaľovač vytiahol preto, že jedného zbadal na palivovej nádrži. Vyzerá to tak, že nehodu uhradí poisťovňa.

Viac o téme: PavúkBenzínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu