Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia pri Stropkove: Zrazili sa tri autá a kamión, neprežili dvaja švagrovia (†23, 34)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

STROPKOV - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno pri Stropkove. Zrazili sa tri autá a kamión. Desivý náraz, žiaľ, neprežili dvaja Marekovia (†23, 34), traja ľudia skončili v nemocnic. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Cesta je momentálne neprejazdná.

Tragickú dopravnú nehodu potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. "V smere od mestskej časti Sitník na Stropkov viedol 40-ročný Poliak nákladné auto MAN s prípojným vozidlom. Podľa doterajších zistení vodič nákladného auta prešiel zo zatiaľ nezistených príčin do protismeru, kde ľavou časťou zachytil osobné auto Audi A4 a následne sa čelne zrazil s osobným autom Škoda Superb," informoval hovorca. Audinu po náraze odhodilo a narazila do Fiatu Marea.

Nešťastie sa stalo ráno, krátko pred pol šiestou hodinou medzi Stropkovom a mestskou časťou Sitník. Na mieste boli do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári: "34-ročný a 23-ročný muž utrpeli zranenia nezlúčiteľné so životom, na mieste, žiaľ, zomreli. 45-ročná žena utrpela poranenie hrudníka, krčnej chrbtice a hlavy, muž v rovnakom veku mal poranenú hlavu a krčnú chrbticu, 38-ročný muž utrpel úraz hlavy a hrudníka," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel a doplnil, že zranené osoby previezli do nemocnice vo Svidníku. 

Haváriu neprežili dvaja muži s rovnakým krstným menom Marek, ktorí jazdili v Škode Superb. Boli to švagrovia, žili v jednom rodinnom dome v obci Kožuchovce, okres Stropkov.

"Nehodu vyšetruje svidnícky vyšetrovateľ, pričom začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," doplnil policajný hovorca. 

Viac o téme: NehodaAutoKamiónPolícia Stropkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu