Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bývalá markizáčka spustila kontroverzný web: Kiskovi cigáni, či idioti z Bruselu

Oľga Dúbravská je riaditeľkou portálu parlamentnilisty.sk. Zobraziť galériu (2)
Oľga Dúbravská je riaditeľkou portálu parlamentnilisty.sk.

BRATISLAVA - Na Slovensku odštartovali ParlamentnéListy.sk. Za slovenskou verziou jedného z najdiskutovanejších webov v Českej republike stojí Olga Dúbravská, bývalá reportérka a hovorkyňa TV Markíza.

ParlamentníListy.cz sú v Prahe mnohými označované za "kontroverzné" a v Lidových novinách ich stratégiu nedávno nazvali posmešne "päť minút pre pána Hitlera, päť minút pre pána Žida". Napriek tomu si u našich susedov získali veľkú popularitu a svojím otvoreným prístupom a kontroverznými témami stabilne porážajú obdobné weby.

Bratislavská redakcia pod vedením šéfredaktora Mateja Štrbáka má podobné ambície. Do politického spravodajstva chce priniesť aj nový pohľad na politiku a vyvolávať otvorené verejné diskusie. Prvé dni sa ParlamentnéListy.sk venovali témam imigrantov, priniesli niekoľko nekorigovaných rozhovorov s politickými špičkami a ohlasy verejnej mienky na rázne vystúpenie prezidenta Kisku a premiéra Fica.

Parlamentné listy sa nechcú vyhýbať ani kontroverzným titulkom, napríklad reakcie na štrvrtkové gesto prezidenta Kisku v súvislosti s imigrantami uviedli s titulkom: „Kto si od nás zoberie aspoň 10-tisíc Cigánov? Tvrdé slová pod Kiskovým statusom, kde ukázal, ako hostil utečencov v paláci“

Viac o téme: Oľga DúbravskáParlamentnelisty.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu