Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vydesená Nicola (†37) zavolala manželovi: Divné zvuky, sekundy hrôzy a smrť!

Nicola Crossová Zobraziť galériu (2)
Nicola Crossová (Zdroj: profimedia.sk)

HATFIELD - Dvadsaťpäťročný Poliak bol obvinený z vraždy mladej ženy, ktorej svedkom sa mal stať jej manžel. Práve s ňou telefonoval, keď začul, ako jeho partnerku začal niekto bodať a ona zomierala v kŕčoch. Moment, ktorý ho bude strašiť do konca života.

Tridsaťsedemročnú Nicolu Crossovú našli v pondelok v jej dome v meste Hemel Hempstead mŕtvu. Podľa polície sa stala obeťou páchateľa, ktorý sa k nej vlámal. Nepriamym svedkom tejto strašnej udalosti sa pritom stal samotný manžel obete. Matka dvoch detí mu totiž krátko predtým zavolala, lebo bola vystrašená. Počula, ako sa k nej niekto vlámal. Danny potom už len začul, ako na jeho ženu niekto zaútočil.

Vydesená Nicola (†37) zavolala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Počul, čo sa odohráva na druhom konci telefónu. Počul, ako ju začal bodať a počul jej desivé výkriky. Bol vtedy v práci, ďaleko od domova, takže jej nemohol pomôcť. Ten hovor mu ostane v pamäti po zvyšok života," povedal rodinný priateľ webu Mail Online.

Polícia z Nicolinej vraždy obvinila dvadsaťpäťročného Marcina Porczynskiho.Taktiež čelí obvineniu z vlámania a únosu Crossovej detí, ktoré sú teraz už v bezpečí. Policajná hliadka pritom s Poliakom hovorila hodinu pred vraždou.

Vydesená Nicola (†37) zavolala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Susedia jej totiž nahlásili hluk a prítomnosť muža správajúceho sa podozrivo. No nakoniec ho pustila. Dôstojníkov bude teraz vyšetrovať nezávislá komisia, ktorá určí, či konali správne a dostatočne vzhľadom na danú situáciu a ci mohli masakru zabrániť. 

Viac o téme: VraždaVlámanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu