Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík sa na ceste okolo sveta vyspal s 87 ženami: Frajerka mu doma pripravila peklo

Matt Myles Zobraziť galériu (4)
Matt Myles (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Matt Myles sa pred časom vďaka lotérii stal milionárom. Za výhru si doprial cestu okolo sveta a všetky slasti s tým spojené. Priznal sa, že počas putovania krajinami sa vyspal s desiatkami žien. Späť doma však dal prednosť žene, ktorú dôverne poznal. Alebo práve naopak.

Angličanovi Mattovi sa vlani v apríli zmenil život. V lotérii Euromilióny totiž vyhral jeden milión libier. Krátko nato sa vydal na cestu okolo sveta a patrične si ju užil. Podľa svojich slov sa počas nej vyspal s 87 ženami. Keď sa však vrátil domov, rozhodol sa, že to ešte raz skúsi so svojou bývalkou.

Mladík sa na ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Minulý rok krátko po Vianociach ale medzi nimi došlo k veľkému konfliktu, informuje denník Hereford Times. Cestou do Mylesovho domu si totiž Carla Chamberlainová všimla, že jej priateľ dostal cez aplikáciu Snapchat správu od inej ženy. Dvadsaťštyriročná Carla chytila totálny amok, začala Mattovi "nadávať, škriabať a biť ho do tváre".

Mladík sa na ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Mladíka to nahnevalo a nasmeroval si to do baru, kde sa rozhodol ukončiť svoj vzťah. Keď sa vrátil domov, Carlu zobudil, aby jej povedal, že je koniec a aby odišla preč. Tej sa to samozrejme nepáčilo. To, čo nasledovalo potom, bolo ako zo zlého sna. Dvojica vyšla na ulicu, kde dievčina na frajera "revala z plných pľúc a vysmievala sa mu, že je tučný". Potom ho schytila za semenníky a dotlačila k zemi. Mylesovi sa podarilo dostať dnu, ale práve vo chvíli, keď volal s políciou, Chamberlainová prerazila kameňom okno.

Mladík sa na ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Mladá žena na súde vyrukovala s úplne inou verziou príbehu. Vraj na Matta vôbec nezaútočila a on bol opitý. Vypovedala, že priateľ ju mal dotlačiť k zemi a potom jej oznámiť, že odvtedy, ako sa prvýkrát rozišli, mal sex s 87 ženami. Sudca to však Carle neuveril a uznal ju vinnou z dvoch trestných činov napadnutia a jedného trestného činu poškodzovania cudzej veci. Musí zaplatiť pokutu vo výške 650 libier (890 eur), uhradiť súdne trovy vo výške 500 libier (685 eur) a taktiež dostala dvanásťmesačný súdny zákaz približovania sa k Mylesovi.

Viac o téme: Rozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu