Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VIDEO Po páde meteoritu objavili zvláštny nález: Je to telo mimozemšťana, alebo robota?!

Je to telo mimozemšťana? Zobraziť galériu (2)
Je to telo mimozemšťana? (Zdroj: youtube/excelsiorTV)

LONDÝN - V septembri 2013 sa značného ohlasu dostalo zvláštnemu úkazu, ktorý sa odohral na oblohe nad Mexikom. Vtedy ľudia videli explóziu ohnivej gule a vraj v troskách po jej dopade na zem našli čosi veľmi zaujímavé - "humanoidné telo". Aj keď vedci potvrdili, že objekt mal obvyklé meteorické zloženie, skeptici ešte aj dnes tvrdia, že išlo určite o čosi viac.

Astronaut už nechce ďalej mlčať: Mimozemšťania bránili Zem pred zničením v nukleárnej vojne!

Na nebi nad poloostrovom Yacatán sa najprv objavila modrá a zelená žiara a následne došlo k explózii a dopadu kúskov meteoeritu na zem. A hoci sa odborníci snažili verejnosť presvedčiť, že na tom nie je nič neobvyklé, konšpirační teoretici trvajú na svojom. Nájdené zuhoľnateľné zvyšky vraj majú dve nohy a časti, ktoré vyzerajú, akoby patrili nejakému stroju.

Scott C. Waring z UFO Sightings Daily povedal, že je podozrivé, že si pád nevyžiadal väčšiu publicitu, hoci išlo o silný náraz. Pozornosť však upriamuje na to, čo podľa neho vyzerá ako staroveká mimozemská  technológia.

VIDEO Po páde meteoritu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/excelsiorTV)

"Pozrite sa na telo toho, čo vyzerá, ako mimozemšťan v skafandri, pretože neexistuje spôsob, ako by mohlo telo odolať pádu z vesmíru a stále vyzerať tak zachovalo. Ľudia, ktorí ho našli, povedali, že objavovali "časti" po celej krajine... nepoužili slovo kusy, čo znamená, že si mysleli, že to vyzerá ako technológia," uviedol Waring.

Podľa neho jeden diel dokonca pripomína helmu cudzinca alebo "ešte pravdepodobnejšie" mimozemského robota.

Viac o téme: MeteoritMimozemšťanUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu