Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Desivé VIDEO okamihu, keď sa pod ľuďmi prepadol chodník: Piati skončili v nemocnici

Číňania sa o chvíľu budú báť aj chodiť po ulici.
Číňania sa o chvíľu budú báť aj chodiť po ulici. (Zdroj: YouTube)

HARBIN – Čínski stavitelia asi prechádzajú nejakým krízovým obdobím. Po tom, čo sa niekoľko ľudí zranilo, dokonca zabilo, na eskalátoroch, ázijské médiá informujú o nebezpečnej nehode na autobusovej zastávke. Pod skupinou piatich ľudí sa z ničoho nič prepadol chodník. Našťastie, nikto z nich sa vážne nezranil, napriek tomu, že na nich do hlbokej diery spadla aj časť zastávky.

Štyria z pätice nešťastníkov sa prepadli do hĺbky troch metrov pod úroveň chodníka, jedna žena sa však stihla zachytiť potrubia a ostatní na zastávke ju vytiahli do bezpečia. V nemocnici sa ukázalo, že všetci sa zranili len ľahko – zranenie nohy, paže a ramena. Všetko zachytili bezpečnostné kamery.


FOTO V Číne nastal panický strach z eskalátorov: Ľudia vymýšľajú, ako sa vyhnúť smrti


Odborníci predpokladajú, že eróziu pôdy pod zastávkou spôsobili podzemné vody alebo sa zrútili steny jaskyne, ktorá sa pod miestom nachádza. Po nehode totiž objavili v pôde krátery a horniny, ktoré sa ľahko rozpúšťajú vplyvom vody. Zákon je pritom v tomto smere prísny, aj preto má väčšina domov v tejto oblasti poistenie proti podobnej udalosti.

Viac o téme: Nehoda na zastávkePrepadnutý chodník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu