Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na Sibíri sa dejú veci, z ktorých zostáva rozum stáť: Ďalší Rus (27) sa zaradil medzi bláznov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: imgur.com)

MOSKVA - Obyvatelia ulice v Novosibirsku "najprv počuli hrmenie, potom čosi vybuchlo, v domoch zhasli svetlá a ulicou sa nieslo neľudské vzdychanie", vykreslila ruská tlač udalosť, ktorá sa dostala aj do policajných zvodiek zo sibírskeho veľkomesta. V jednej zo štvrtí, nesúcej dodnes názov Sovietska, sa nemenovaný muž vymočil na transformátor. Výsledkom bol skrat, ktorý ponoril do temnôt šesť domov, a ťažké popáleniny muža, ktorý si miesto na úľavu vybral tak nevhodne.

Neuveriteľný príbeh z ruskej Sibíri: Dôchodca urobil pre sex s priateľkou všetko!

"Najskôr sme si mysleli, že nastal výbuch, ale došlo k skratu," povedal denníku Komsomolskaja pravda miestny náčelník civilnej obrany Jurij Perjazev.

Nie je vraj známe, či bol močiaci muž opitý, alebo triezvy, každopádne ale nedbal výstrah pred nebezpečenstvom. "Človek s istou životnou skúsenosťou by si mal uvedomovať, že sa takýmto správaním ocitá na hrane medzi životom a smrťou," konštatoval náčelník.

Sanitka na miesto dorazila počas desiatich minút, elektrikárom však trvalo niekoľko hodín, než dali všetko do poriadku.

Dvadsaťsedemročný muž podľa policajnej hovorkyne skončil v starostlivosti lekárov s popáleninami tretieho až štvrtého stupňa na približne tretine tela.

V regióne nejde o ojedinelý prípad. Tento rok v máji odstrihol od elektriny celé mesto Berdsk opilec, ktorý vyliezol na stožiar vysokého napätia a inkasoval zásah prúdu s napätím 110.000 voltov. Podľa rozhlasu zliezol až po tom, čo mu bol sľúbený koňak.

Viac o téme: TransformátorPopáleninyMočenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu