Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najhorúcejšie miesto v Bratislave

1_Club MASTER 77 s flair show Zobraziť galériu (16)
1_Club MASTER 77 s flair show (Zdroj: Goral Vodka MASTER)

Uplynulý piatok bolo na bratislavskej Magio Pláži naozaj horúco. Už na piatej pool party Club MASTER 77 horeli drinky aj barmani počas skvelej barmanskej flair show.

K horúcej atmosfére samozrejme prispelo aj počasie, v piatok bolo v Bratislave ešte aj vo večerných hodinách nameraných viac ako 30 stupňov. „Bolo mi horúco ako si už dávno nemapätám“, hovorí po svojom flair vystúpení sympatický Matúš Jašurka (24). „Chcel som sa pred peknými dievčatami predviesť a ukázať to najlepšie, čo viem. A tie sexy tanečníčky v bazéne, z tých mi bolo tiež poriadne horúco“, usmieva sa Matúš.

Adrián Konc, druhý z bartenderov, predviedol svoju flair show už za tmy. Pohľadný dlhoruký barman si získal pozornosť všetkých návštevníkov pool party. „Bola tu super atmosféra. Mal som pocit, že som naozaj na nejakej vychytenej prímorskej pláži. Dobrý DJ, tanečníčky v bazéne, sexy dievčatá, voda. Fakt vydarená pool party“, chváli atmosféru Adrián.

Keď sme sa zaujímali o profesionálny názor oboch barmanov na kvalitu miešaných drinkov na pláži, obaja potvrdili, že „ak je kvalitný základ každého koktejlu, drink nemôže byť zlý.“ „Počas pool party Club Master 77 sme ochutnali drinky s Goral Vodka Master a boli fakt skvelé. Veľmi zaujímavé chute, myslelo sa aj na ženy aj na mužov. Naozaj veľmi kvalitné a osviežujúce drinky“, hovorí Matúš.

Návštevníkov priviedla do varu aj sexy Zuzana Plačková, ktorá počas Club Master 77 pomáhala obsluhovať hostí namiešanými koktejlmi Goral Vodky Master. Sami sme sa presvedčili, že Zuzana vie byť poriadne sexy aj keď pracuje, o čom svedčia fotky z party. Vyfotili sme ju, ako si pochutnáva na originálnom drinku Goral Master Red Cube s červenými kockami ľadu z grenadíny a brusnicového džúsu.

Séria jedinečných pool party Club Master 77 sa končí. Už tento piatok sa na bratislavskej Magio pláži uskutoční posledná, šiesta party s hlavnou témou Master of Dance. Ak chcete predviesť svoj tanečný prejav, ukázať sa alebo si len tak pre zábavu zatancovať v bazéne, začiatok je naplánovaný na 18.00 hod. Opäť môžeme očakávať skvelú hudbu, tanečníčky v bazéne, kvalitné originálne miešané drinky s Goral Vodkou Master. Mimochodom, ochutnali ste už Goral Master Red Cube? Treba skúsiť, naozaj doporučujeme!

- reklamná správa -

Viac o téme: Goral Vodka MASTER
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu