Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dovolenkára varovali pred medveďmi, z lesa sa však vynoril celkom iný netvor

Urastený medveď alebo legendárne monštrum?
Urastený medveď alebo legendárne monštrum? (Zdroj: Youtube/random news)

ASHEVILLE - Prechádzka so psom sa zmenila na horor! Eric Walters si so svojím yorkshirským teriérom Zippym užil už veľa zábavy, ale aj chvíľ, pri ktorých by iné psy skameneli od strachu a pokorne stiahli chvost. Zippy sa však naposledy prejavil ako ten najudatnejší bojovník, keď sa z lesných húštin vynoril neznámy chlpatý obor!

„Buď tam vonku žije Bigfoot, alebo si niekto robí žarty,“ povedal Eric Walters na adresu podivného gorilieho obra, ktorého sa mu podarilo zachytiť na video počas prechádzky so psom blízko Asheville, kde bol práve minulý týždeň na dovolenke. Jeho pes si všimol podozrivého ľudoopa ešte kým sa vynoril z húštiny a začal znepokojene štekať. Pokúšal sa ho odohnať, aby ochránil svojho majiteľa.

Obrovská záhada v národnom parku: Muž tvrdí, že nakrútil štyri legendárne monštrá!

V oblasti Henderson County ľudia už viackrát pozorovali medveďa, preto bola umiestnená na ceste pre návštevníkov lesa tabuľa s varovaním. O bigfootoch síce nepadla ani jediná zmienka, podľa Daily Mail však nejde o jediné pozorovanie záhadného cudzinca v tejto oblasti. V roku 2011 zazrel asi 300 míľ od minulotýždňového miesta pozorovania Bigfoota Thomas Byers, keď mu obor skrížil cestu. Podľa Byersa mala chlpatá obluda viac ako dva metre. „Bola to jedna z najúžasnejších vecí, aké som kedy videl,“ povedal.

Viac o téme: YetiBigfoot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu