Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slováci sa pripravujú na hromadnú masturbáciu: Veľké vyvrcholenie má prísť už v septembri!

Vladimir Putin Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin

BRATISLAVA – Komu by pri pohľade naňho nezvlhol zrak a kto by v jeho prítomnosti neostal namäkko? Alebo natvrdo? Je dokonalý, krásny, inteligentný a mocný. Reč je Vladimirovi Putinovi, ktorého si chcú Slováci v septembri pripomenúť tak trochu zvráteným spôsobom.

„Vladimir Putin je jediný človek, ktorý sa vzoprie kapitalistom zo zapredaného západu a nenechá zo seba robiť hlupáka. Je to vzor všetkých Slovanov,“ tvrdia organizátori kontroverznej akcie s názvom Hromadná masturbácia na počesť Vladimira Putina, ktorú ohlásili na Facebooku.

História sa opakuje, vyhlásil geniálny vedec: Toto je začiatok novej nacistickej éry

Slováci sa pripravujú na
Zobraziť galériu (3)

Udalosť sa má odohrať niekedy v septembri (presný čas a miesto ešte nešpecifikovali), ale projekcia Vladimira Putina na štvormetrové plátno bude vraj pre „rýchlejšiu ejakuláciu“ zabezpečená. „Vzdajme hold hromadnou masturbáciou v septembri, počas dňa, keď našou krajinou prejde krvilačné vojsko USA,“ verbujú uchádzačov organizátori. No nie všetkým sa opis a podrobnosti podujatia páčia. „Aj neejakulujúci ľudia možno budú chcieť masturbovať. Navrhujem ejakuláciu vymeniť za slovo vyvrcholenie,“ spresnila s prosbou o opravu jedna zo ženských účastníčok. Na Facebooku už potvrdilo účasť viac ako tisíc ľudí.

Slováci sa pripravujú na
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: MasturbáciaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu