Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nemáte navigáciu v telefóne? 8 dôvodov prečo to zmeniť.

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Možno sa radšej spoliehate na papierovú mapu. Alebo už vlastníte samostatné navigačné zariadenie. Možno si nechcete zbytočne míňať mobilný internet a platiť za dáta. Tu je osem dôvodov, ktoré robia z offline navigačnej aplikácie v smartfóne toho správneho pomocníka nielen pre ceste na dovolenku, ale aj počas nej.

1. Mapy máte vždy po ruke: Na rozdiel od bežnej navigácie do auta, či papierovej mapy, telefón máte vždy so sebou. Či už potrebujete trafiť na konkrétnu adresu, nájsť najbližší bankomat, alebo lekáreň s offline navigačnou aplikáciou máte mapy a milióny bodov záujmu okamžite po ruke. Nemusíte zapínať dáta v telefóne a čakať kým sa mapa načíta (prípadne nenačíta) cez pomalé pripojenie.

2. Ušetríte na roamingu: Na offline navigáciu sa môžete spoľahnúť aj v miestach, kde je slabé mobilné pokrytie, aj v zahraničí. Jej používanie pre vás nebude predstavovať ďalšie náklady za mobilné dáta a roaming. Na rozdiel od online navigácii, sú detailné mapy pre celé krajiny uložené v telefóne, prípadne na SD karte.

3. Navigačné aplikácie pre smartfóny dospeli: Časy kedy sa navigačné aplikácie nemohli vyrovnať tým zabudovaným v aute či samostatným navigačným zariadeniam sú dávno preč. Dnešné aplikácie sú ďaleko popredu, ponúkajú ešte širšiu škálu funkcii ako bežné navigácie a rýchlejšie a pohodlnejšie ovládanie vďaka citlivým dotykovým displejom dnešných smartfónov.

4. Aktualizácie máp a softvéru sú zadarmo, rýchle a bezbolestné:  Aktualizovať navigáciu zabudovanú v aute, alebo samostatné navigačné zariadenie novými mapami zaberie veľa času a vyžaduje riadnu dávku trpezlivosti a technickej zručnosti. Okrem toho bývajú mapové aktualizácie týchto zariadení spravidla spoplatňované. Oproti tomu aktualizovať aplikáciu v telefóne je záležitosťou niekoľkých klikov a mnohé aplikácie ich ponúkajú zadarmo.

5. Bezpečnejšie šoférovanie v noci  - priehľadový displej HUD: S vybranými navigačnými aplikáciami (napr.Sygic) jazdíte v noci bezpečnejšie. S doplnkovou funkciou priehľadový displej - HUD môžete navigáciu premietať priamo do vášho zorného poľa, na čelné sklo vášho auta, z telefónu. Vďaka tomu sa môžete plne sústrediť na cestu a jednoduchšie sledovať navigačné pokyny.

6. Dopravné informácie a varovania pred mobilnými radarmi:  Aj vy patríte k ľudom, ktorí počúvajú dopravný servis v rádiu? Moderné aplikácie ponúkajú doplnkovú službu, ktorá dokáže zobrazovať dopravnú situáciu priamo na mape. Naozaj kvalitné aplikácie však idú ešte o krok ďalej a ponúkajú najrýchlejšiu trasu k vášmu cieľu na základe aktuálnej situácie. Trasa sa neustále mení tak aby sa vyhla zdržaniam a okrem toho vás aplikácia dokáže upozorniť keď sa blížite k mobilným radarom. Inteligentná technológia minimalizuje množstvo prenesených dát a šetrí tak váš dátový paušál. Túto online doplnkovú funkciu ocenia všetci, ktorí trávia veľa času na cestách.

7. Doplnková funkcia DashCam – video záznamník: Šikovná aplikácia v smartfóne dokáže robiť viacero vecí naraz. Napríklad zaznamenávať, čo sa deje na ceste pred vami a zároveň vás navigovať. Videá z telefónu sa ľahko zdieľajú s priateľmi. Sygic ponúka doplnkový video záznamník, ktorý nahráva aj počas navigovania a automaticky uloží video v prípade nehody. Každé video obsahuje GPS koordináty, vašu rýchlosť, čas a dátum. Nie je pritom potrebné žiadne dodatočné zariadenie.

8. Nízke náklady: Teraz môžete využiť výnimočnú zľavu až 70 %. V rámci letnej kampane je Sygic Európa a Rusko, doživotná licencia na GPS navigáciu s mapovými aktualizáciami, dostupná len za 19,99 EUR. (Štandardná cena je 69,99 EUR.) Rovnaká licencia pre Sygic Svet takisto so zľavou 70 % len za 29,99 EUR. Ponuka platí len do konca augusta. Nakúpiť je možné  priamo v aplikácii dostupnej pre Android, iPhone aj Windows Phone.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu