Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svet má nového Mesiáša: Som reinkarnovaný Ježiš, jeho karbónová kópia, tvrdí Austrálčan (71)

Mesiáš menom Brian Marshall Zobraziť galériu (4)
Mesiáš menom Brian Marshall (Zdroj: Facebook)

TOOGOOM - Prichádza Mesiáš! Sedemdesiatjedenročný Austrálčan o sebe tvrdí, že je druhý Ježiš, pričom sa odvoláva na dôkaz v podobe Turínskeho plátna. Vraj je o tom presvedčený aj samotný Vatikán. Jeden muž dokonca kvôli údajnému prorokovi odišiel od rodiny, aby ho nasledoval.

Brian Leonard Golightly Marshall o sebe tvrdí, že je reinkarovaný Ježiš Nazaretský. Ako dôkaz predložil množstvo fotiek a videozáznamov Turínskeho plátna, na ktorom je vraj vyobrazený on sám. Tento kresťanský artefakt má pritom zobrazovať tvár Krista. Podobnosť medzi ním a samozvaným prorokom je údajne nepopierateľná, ide údajne priam o "karbónovú kópiu".

Svet má nového Mesiáša:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Marshall je pôvodom Američan, no pred rokmi sa presťahoval do austrálskeho Queenslandu. K svojim stúpencom sa väčšinou prihovára v havajskej košeli. Často rozpráva o jazvách na svojich rukách a nohách, presne na miestach, v ktorých bol Ježiš pribitý na kríž. Vyhlasuje o sebe, že je "ten najsvätejší muž".

Svet má nového Mesiáša:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Leonard má podľa svojich slov ale v rukách jeden veľký tromf. Vraj dostal list od samotného pápeža Benedikta XVI., ktorý ho nazýva "reinkarnovaným Ježišom Kristom". "Pred nejakým časom mi pán Brian Marshall poslal fotky seba a Turínskeho plátna. Naozaj vyzerá tak, ako svätý obraz na plátne. Neexistuje žiadne iné vysvetlenie. On je naozaj Pán Ježiš Kristu Všemohúci! Je to ten najkráľovskejší muž, aký chodí po tejto zemi. Kráľ kráľov. Všemohúci Mesiáš a večný. Verte v neho," mala teraz už bývalá hlava katolíckej cirkvi napísať v liste. V marci 2013 sa údajne Benedikt chystal ohlásiť druhý príchod Krista v podobe Marshalla, no zmarilo to zvolenie Františka za pápeža. Brian ho považuje za antikrista.

Pápež František
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Pán Marshall má na ľudí väčší dosah, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Istý Američan mu tak dôveruje, že kvôli nemu opustil rodinu, predal dom v Kalifornii a presťahoval sa za ním do Austrálie. "Nevlastný otec mojej ženy je veľmi milý chlapík, ale má jednu chybu - verí sr*čkám. Opustil svoju manželku, deti aj vnúčatá a odsťahoval sa za nejakým kazateľom. Verí, že ten chlap je Ježiš Kristus. Brian Marshall využil, že je psychicky krehký a teraz ktovie, čo je s ním," posťažoval sa mladík na Reddite.

Viac o téme: ProrokReinkarnáciaAustráliaJežiš KristusBrian Marshall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu