Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Ďalší frajer riskoval život: Šípka do plytkého bazéna, môže ďakovať nebesám

Originálnejší bazén ste ešte nevideli
Originálnejší bazén ste ešte nevideli (Zdroj: Foto: youtube)

NOVY TRAVNIK - Nedávno sme informovali o prípade, keď Alexander (†37) zomrel po tom, čo skočil na šípku do záhradného bazéna. Preto rozhodne neskúšajte kúsky, ktoré predviedli mladí Chorváti v nasledujúcom videu, i keď je namieste priznať, že mali rozhodne originálny nápad. Na ochladenie počas horúcich letných dní nie je na škodu aj akákoľvek kaďa s vodou. Mladíci si bazénik na kúpanie vyrobili, pozorne čítajte, z traktora.

Mladíci z chorvátskeho mesta Novy Travnik sa v horúcich dňoch vynašli. Absolútne originálnym spôsobom prerobili traktor na bazén. Vlečku vystlali hrubou fóliou a jednoducho ju napustili vodou.


Prečítajte si aj

Tragická rodinná oslava pri Rimavskej Sobote: Alexander (†37) umrel v bazéne pred očami dcéry


Pozrite sa, ako sa následne zabávali. Do provizórnej kade na kúpanie skákali jedna radosť. Za obdivuhodný a inovatívny prínos možno pokladať aj miesto, kde traktor s vodou umiestnili, jednoducho na ulicu. 

Video sa razom stalo hitom internetu. Upozorňujeme, aby ste niečo podobné doma rozhodne neskúšali. Nedávno sme informovali o prípade, keď 37-ročný muž z Bátky v okrese Rimavská Sobota skočil na šípku do bazéna, ktorý mal na dvore rodinného domu. Skok sa mu stal osudným, poškodil si miechu a, žiaľ, zomrel.

Viac o téme: BazénChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu