Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Išla za tetou do Španielska, už sa nevrátila (†23): Pri bungee jumpingu sa stalo niečo strašné

Most, z ktorého Britka skákala
Most, z ktorého Britka skákala (Zdroj: Google Street View)

GRANADA - Angličanka trávila dovolenku v Španielsku a v rámci toho sa rozhodla otestovať svoj adrenalín, keď si skočila bungee jumping. No skok mal pre ňu bohužiaľ tragický záver. Narazila do mosta a smrteľne sa zranila.

Dvadsaťtriročná Londýnčanka trávila dovolenku u svojej tety v španielskom meste Lanjarón pri Granade. Na miestnom moste organizujú adrenalínové skoky bungee jumping a dievčina sa rozhodla, že sa jedného zúčastní. No stalo sa nešťastie. Pri zoskoku sa zrazila s mostnou konštrukciou, v dôsledku čoho utrpela ťažké poranenia hlavy. Na mieste bola mŕtva, pomôcť jej nedokázali ani privolaní záchranári. Jej teta sa všetkému s hrôzou prizerala.

Išla za tetou do
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Google Street View)

Smrtiaci bungee jumping: Milenci si skočili tandem, ona (†28) mŕtva na mieste, on dokaličený

 

Podľa miestnych úradov je priskoro vytvárať nejaké závery, prvotné informácie ale hovoria o tom, že problém nebol v lane. Vraj bolo neporušené, takže chyba sa musela stať niekde inde. O prípad tragickej smrti britskej občianky sa už zaujíma aj britské ministerstvo zahraničia. "Čakáme na správy od miestnych vyšetrovateľov a sme pripravení poskytnúť konzulárnu pomoc," vyhlásil hovorca úradu pre webstránku The Seaside Gazette.

Viac o téme: TragédiaSmrťŠpanielskoBungee jumpint
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu