Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžerka (19) vyhrala v lotérii: Rozprávkový život? Zabudnite, veľké trápenie

Jane je bohatá, ale nie šťastná Zobraziť galériu (5)
Jane je bohatá, ale nie šťastná (Zdroj: Facebook)

EDINBURGH - Jane Parková sa vo svojich sedemnástich rokoch stala najmladšou britskou víťazkou lotérie. Bola šťastná, pretože odrazu sa nemusela obmedzovať a mohla si dovoliť kúpiť, na čo si len pomyslela. No potom prišlo vytriezvenie. Ostala sama ako prst.

Jane pred dvoma rokmi vyhrala v lotérii Euromilióny jackpot vo výške jeden milión libier (1,4 milióna eur). Predtým, než ich začala utrácať, ale príliš nerozmýšľala. Peniaze utratila trojizbový dom, značkové kabelky, prsné implantáty, drahé dovolenky či pompéznu oslavu svojich osemnástych narodenín a luxusné ružové šaty, ktoré si na túto príležitosť kúpila.

Tínedžerka (19) vyhrala v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Tínedžerka (19) vyhrala v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Na prvý pohľad dokonalý život, no pod povrchom to už bola celkom iný príbeh. Tínedžerka sa totiž začala cítiť veľmi osamelo. Bola nešťastná, pretože priateľov si za peniaze kúpiť nedokázala. "Radšej by som letela ekonomickou než prvou triedou v lietadle. Radšej letím Ryanairom na Magaluf než do Thajska, Austrálie či na Nový Zéland. Nepotrebujem spať v nóbl hoteli. Zistila som, že ľudia tam sú snobskí, nepáči sa mi to. Rada trávim dovolenku s ľuďmi, ako som ja," povedala v dokumente BBC nazvanom Dospievajúci milionár: Čo sa stalo po tom, ako som vyhrala v lotérii.

Jane sa dokonca nedávno rozhodla presťahovať do obecného domu, kde býva s mamou a sestrou. "Pred dvoma rokmi som ešte nebola pripravená žiť sama. Bola som vtedy veľmi osamelá. Nudila som sa a začala som sa prejedať. Už to tak nešlo viac ďalej, tak som sa vrátila domov," pokračuje.

Tínedžerka (19) vyhrala v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

 

Dôkaz, že peniaze menia človeka: Vyhral 128 miliónov, odkopol ženu a nevie, čo od dobroty

Parková zažívala nepríjemné chvíle najmä vtedy, keď sa do nej navážali internetoví trolovia na Twitteri. Nadávali jej do všeličoho možného, ona sa ale snaží zostať pozitívna. Priznáva, že hoci je šťastná, že vyhrala, za peniaze si človek šťastie nekúpi.

Viac o téme: EuromiliónyVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu