Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Čudesný úkaz vysoko nad zemou: Keď šoféri videli, čo padalo z neba, skrivil sa im úsmev!

Ďalšia paranormálna aktivita?!
Ďalšia paranormálna aktivita?! (Zdroj: Twitter/holli)

PORTLAND – Keď sa vodiči na horúčavami rozpálených amerických križovatkách pozerali na semafory, všimli si niečo nezvyčajné. Na elektrických drôtoch viseli podivné predmety, pred ktorými má väčšina z nás zdržanlivý rešpekt. Vodiči sa síce pobavili, ale predmety nebezpečne odvádzali ich pozornosť od šoférovania a podľa odborníkov mohli byť príčinou vzniku požiaru.

Nejaký výtržník rozvešal po elektrických vedeniach naprieč celým Portlandom stovky sexuálnych hračiek. Nezvyčajný úkaz v rôznych farbách mnohí ľudia zachytili prostredníctvom fotografií. Záhadou však je, ako uvádza Reuters, že gumové falické hračky boli rozvešané vždy v pároch a podľa odborníkov predstavovali riziko vzniku požiaru, uvádza Mirror.

FOTO koženej nechutnosti: Vieme, s čím si sexi chvíle užívali ženy pred tristo rokmi!

Ľudia sa pri pohľade na ne červenali, niektorí sa smiali a mnohí sa jednoducho čudovali, odkiaľ  výtržník toľko robertkov vzal a ako sa mu podarilo rozvešať ich po elektrických vedeniach. Americké mesto Portland tak teraz čelí ďalšej paranormálnej záhade, na ktorú odborníci zatiaľ bližšie nevedeli vysvetliť.

 

....

Viac o téme: Sexuálna hračkaRobertko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu