Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Najlepší kamarát našej dcéry (2): Pred spaním mu musíme ísť dať všetci dobrú noc!

Malá Alisha-Mae má veľmi netradičného kamaráta.
Malá Alisha-Mae má veľmi netradičného kamaráta. (Zdroj: Profimedia, Faceboook)

BRADFORD – Na to, aké domáce zvieratká sú vhodné pre deti, má každý rodič svoj názor. Rob Cowan so svojou snúbenicou Stacey chová až 19 hadov. Ich deti sú teda na tieto pre mnohých hrozivé tvory zvyknuté. Aj tak je na malú Alishu-Mae (2) zvláštny pohľad, na fotografii sa totiž túli k takmer päťmetrovému barmskému pytónovi, ktorý by nemal najmenší problém dievčatko zhltnúť.

Ako sa však zdá, tento v našich končinách zvláštny had, je s Alishou-Mae dobrý kamarát, aj keď by mohol bez námahy prehltnúť aj celé prasa. Osemročný pytón nie je v tejto rodine jediným chladnokrvným tvorom, má ešte ďalších, aj keď menších, kamarátov. Osemročný Austin sa zvykne plaziť po celom dome, aj po izbe nežnej blondínky.

Posted by Rob Cowan on 9. marec 2015

„Je skutočne členom rodiny. Každý večer, predtým, než idú Alisha-Mae a jej desaťmesačný brat Cameron spať, musíme ísť do izby hadov a popriať všetkým hadom dobrú noc a Austinovi ako poslednému, lebo ho má najradšej,“ vysvetľuje Rob. Pohrať sa s Austinom chodí dokonca aj Robov synovec, zdá sa, že ani on nemá strach.

My nephew holding the same snake I was holding with my daughter,look,look at how nasty and evil it is,a little boy can hold it!!!! Lol

Posted by Rob Cowan on 15. december 2013

 

Viac o téme: Barmský pytónDieťa s hadmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu