Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dôvod, prečo tento chlapec plače, vám možno zlomí srdce: Slová útechy od Hillary Clintonovej!

Mnohí homosexuáli sa boja, že ich spoločnosť nebude akceptovať
Mnohí homosexuáli sa boja, že ich spoločnosť nebude akceptovať (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Tomuto chlapcovi vyjadrili podporu desaťtisíce ľudí po tom, ako bola jeho fotka s odkazom zverejnená na Facebooku. Bojí sa, že ho okolie nebude akceptovať takého, aký je. Slová útechy mu dokonca adresovala aj kandidátka na prezidenta USA Hillary Clintonová.

Na Facebooku skupiny Humans of New York (Ľudia New Yorku) sa pred pár dňami objavila fotografia chlapca a spolu s ňou veľavravný status. "Som homosexuál a bojím sa, aká ma čaká budúcnosť, a že ma ľudia nebudú mať radi."

"I'm homosexual and I'm afraid about what my future will be and that people won't like me."

Posted by Humans of New York on Friday, July 3, 2015

Okamžite po tom sa v komentároch začali objavovať povzbudzujúce slová, ktoré dodávajú dotyčnému podporu. "Toto je môj obľúbený príbeh na Humans of New York. Drž hlavu hore. Mnohí z nás heterosexuálov budú celý život bojovať za tvoje práva," píše Alfred. "Keby si bol môj syn, miloval by som ťa a bol by som ten najpyšnejší otec, pretože si mal dosť odvahy na to, aby si to priznal sám sebe a celému svetu," pridáva sa Louis.

 

 

Veľký deň pre Ameriku: Homosexuálne svadby sú už zaručené ústavou

 

 

Status chlapca doteraz nazbieral viac ako 57 tisíc komentárov a takmer 613 tisíc lajkov. Jeden z nich patrí manželke bývalého amerického prezidenta a súčasnej kandidátke na rovnakú funkciu, Hillary Clintonovej, ktorá mu dokonca napísala správu. "Predpoveď tvojej budúcnosti: Bude úžasná. Prekvapíš sám seba tým, čo všetko si schopný dosiahnuť. Nájdi si ľudí, ktorí ťa budú milovať a veriť v teba - určite ich bude veľmi veľa. Hillary."

Viac o téme: HomosexuálHumans of New York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu