Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia strašná maska: Chirurgicky zmenený mladík sa podobá na plastikového Kena!

Mauricio Galdi Zobraziť galériu (2)
Mauricio Galdi (Zdroj: Instagram)

SAO PAULO - Mauricio Galdi je najnovším objavom na poli chirurgicky vylepšených mužov, ktorí sa chcú podobať na umelohmotnú bábiku Ken. Bizarná zmena mu v Brazílii vyniesla veľkú popularitu a zatiaľ čo 27-ročný mladík tvrdí, že sám by sa za Kena nikdy neoznačil, nemá žiadne námietky proti tomu, aby mu to prinášalo výhody.

Prečítajte si aj: Zvrátená láska rodičov-pracháčov: Angelice (26) doriadili život, takto ju spotvorili!

Syn filmového distribútora a ženy v domácnosti žije v brazílskom meste Sao Paulo. Od detstva vraj závidel dievčatám, že sa mohli hrať s Barbiem a Kenom, ale u neho by to bolo spoločensky neprijateľné. "Videl som ich hrať sa s bábikami a chcel som urobiť to isté, ale nikdy som to nespravil zo strachu z predsudkov," povedal.

Napriek tomu ho Ken a Barbie nikdy neprestali fascinovať kvôli ich bezchybným črtám. Keď mal 17 rokov, zapísal sa na herectvo a zostal zmätený z toho, keď ho nepovažovali za "krásneho". Preto šiel pod nôž a vylepšil počas ôsmich zákrokov všetko, čo sa dalo.

Ďalšia strašná maska: Chirurgicky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

"Nikdy som sa nesnažil byť brazílskym ľudským Kenom," uviedol. "Bolo to niečo, čo sa ku mne dostalo, televízia sa snažila dať mi titul."

On je však šťastný, že ho prijal a teraz si užíva slávu. V poslednom čase zdieľa odkazy na články, ktoré o ňom médiá napísali a na svojom Instagrame už má 21-tisíc nasledovníkov, ktorých pravidelne okúzľuje svojimi novými fotografiami.

Viac o téme: BábikaKenMauricio Galdi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu