Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Alicia (26) sa nezastaví pred ničím: Má sen stať sa extrémne umelou, na plastiky vyhodila imanie

Alicia Amira
Alicia Amira (Zdroj: Twitter/alicia Amira)

LONDÝN - Bývalá PR pracovníčka (26) chce urobiť dieru do sveta pomocou svojho výzoru. Neprezentuje sa však svojou prirodzenou krásou, ale plastickými operáciami, do ktorých už vrazila tisíce a keďže stále nevyzerá podľa svojich predstáv, plánuje ísť opäť pod nôž. Alicia Amira, pôvodom z Londýna, teraz žije vo švédskom Štokholme o podobaní sa na bábiku Barbie sníva od svojich deviatich rokov.

Zvrátená láska rodičov-pracháčov: Angelice (26) doriadili život, takto ju spotvorili!

Alicia dala v zamestnaní výpoveď, aby mohla dosiahnuť svoj cieľ stať sa plastovou bábikou. Podstúpila už operáciu pŕs, botoxom jej vyplnili čelo, okolie očí, tvár aj pery. Aj to sa jej však máli a chce mať svoje prednosti ešte väčšie. "Viem, že je to extrémne, ale pre mňa je to forma umenia a sebavyjadrenia. Chcem ešte viac operácií, pretože môj vzhľad nie je taký extrémny, ako by som chcela," uviedla žena, ktorá sa nezastaví pred ničím.

Keďže nechce zakaždým znášať riziko celkovej anestézie, nabudúce má v pláne dať si spraviť viacero zákrokov naraz. "Vždy ma priťahoval extrém a chcela som vyzerať ako bábika. Niektorí ľudia si myslia, že som blázon, ale operácie neľutujem. V skutočnosti by som rada mala prsia ešte väčšie. Chcem vyzerať tak umelo, ako je to len možné a inšpirovať aj ostatné dievčatá, aby urobili to isté," vysvetlila Alicia pre thesun.co.uk.

Žena, ktorá predtým vyzerala skôr ako sivá myška, začala s premenou vzhľadu na univerzite v Kodani ako 18-ročná. Najprv sa nechala potetovať, potom zatúžila po výraznejšej zmene. Keď mala 25 rokov našetrila si asi 3500 libier na prsné implantáty veľkosti J, napriek tomu že má konfekčnú veľkosť osem. Keďže ju však láka mať hruď ešte podstatne väčšiu, bude musieť vyhľadať pomoc chirurgov vo východnej Európe, pretože tí škandinávski môžu prsia "nafukovať" iba do určitej veľkosti.

Viac o téme: Alicia Amira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu