Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO príšernej nehody: Cyklistu na diaľnici zachytil kamión, vodič sa ani len neobzrel!

Tento cyklista mal obrovské šťastie.
Tento cyklista mal obrovské šťastie. (Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Zatiaľ čo pre obyvateľov niektorých európskych štátov sú bicykle na cestách pomerne bežnou záležitosťou, o Slovensku či iných krajinách východnej Európy sa to povedať nedá. Trojica rusky hovoriacich cyklistov zažila na cestách poriadny šok, keď jedného z nich zmietol kamión takmer pod kolesá. Vodič sa ani len neobzrel, našťastie ostatní sa zachovali slušnejšie.

Trojica Rusov šla na svojich bicykloch po diaľnici, potrebovali sa však dostať do pravého, zrejme odstavného pruhu. Prvý z nich teda zdvihol ruku, aby naznačil zmenu smeru jazdy. Za nimi idúci vodič kamiónu to však nevidel alebo odignoroval. V okamihu, kedy prvý cyklista začal odbočovať, prešiel tesne pri ňom a zatrúbil.

Než sa stihol určite šokovaný muž spamätať, zachytila ho časť kamiónu. Po ťažkom a škaredom páde nasledovali pády aj dvojice cyklistov za ním. Podľa výkrikov „Moja noha! Moja noha!“ možno usúdiť, že bez zranenia sa táto nehoda neobišla. Na druhej strane, mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Pozrite si šokujúce video, ktoré koluje po sociálnych sieťach, aj vy!

Biker slammed by tanker truck...

Posted by ViralHog on 12. apríl 2015

 

Viac o téme: NehodaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu