Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Striptérka v posilňovni: Gravitácia nepustí, takto ju veľké prsia ťahali k zemi!

Chloe a jej závažia. Zobraziť galériu (3)
Chloe a jej závažia. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Neúspešná účastníčka súťaže X Factor, ale za to oveľa úspešnejšia striptérka Chloe Mafia, najnovšie ukázala, ako jej telo s bujnými vnadami zápolí s činkami a inými nástrojmi v posilňovni. Nuž, výhľad pre mužov je to naozaj skvelý, bohužiaľ však dievčina vôbec nepôsobí, že by vo fitness centre potila krv. Skôr ju len jej veľké vnady tlačili k zemi.

Prečítajte si aj: Pornoherečky na FOTO dali dole aj mejkap: Vyzerajú ako študentky katolíckej školy!

Hviezdička, ktorá si zarobila pretŕčaním svojich vnád na webkamere slušné imanie, si pozvala na svoje panské sídlo v Cheshire vlastného fotografa, aby každému ukázala, že svoje telo má naozaj pestované a vyšportované.

Oblečená v sivých legínach, športovej podprsenke, normálnej podprsenke a bielych teniskách s ružovými šnúrkami poskakovala Chloe okolo fotografa a dvíhala závažia. Ale odvážila sa sadnúť aj na prístroj určený na kardio cvičenia.

FOTO Striptérka v posilňovni:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tým, ktorí snímky mali možnosť vidieť, sa však akosi nepozdáva, že je vonku za ňou vidno rušnú hlavnú cestu, a tak isto, že sa vo vnútri nachádzali aj iní ľudia. Takže buď jej sídlo je hneď pri ceste, alebo si vymýšľa, že ide o jej vlastné fitness centrum.

Každopádne dievčinka má na to, aby si mohla dovoliť užívať luxus. Lieta v súkromných prúdových lietadlách, šoféruje rýchle autá a nosí značkové oblečenie. Objavila sa aj na titulke slovenského Playboya a stala sa tvárou istého reťazca prevádzkujúceho strip kluby.

FOTO Striptérka v posilňovni:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu