Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Rozruch na letisku: Mužovi nechceli predať letenku na Jamajku, urobil striptízovú šou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

CHARLOTTE – O poriadny rozruch sa na medzinárodnom letisku Charlotte Douglas v Severnej Karolíne postaral postarší pán, ktorý plánoval dovolenku na Jamajke. Keď mu však zamestnanci leteckej spoločnosti oznámili, že let je vypredaný a na palubu sa tým pádom nedostane, rozhodol sa pre zúfalý čin. Vyzliekol sa donaha a protestne pobehoval po letisku, až kým ho nespacifikovali policajné zložky.

„Videla som ľudí, ako utekajú, tak som sa zvedavá išla pozrieť, od čoho utekajú,“ opisuje horúce okamihy svedkyňa Sherry Ketchie televíznej stanici WBTV. Jeden zo zamestnancov letiska jej následne prezradil, že istý muž sa kvôli letu na Jamajku zbláznil. Po tom, čo nakričal na pani z aeroliniek, vykonal šialenú vec.

Rozruch na letisku: Mužovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

„Nič také som v živote nevidela. Tak som zobrala svoj telefón a začala som ho fotiť,“ priznáva pobavená Sherry. Neznámy pán sa následne rozbehol po letisku, kým ho chytili a spacifikovali, trvalo to údajne asi hodinu. Miestna polícia sa k prípadu nevyjadrila, nie je teda jasné, čo sa s mužom stalo po dolapení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu