Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Aj rodičia majú zmysel pre humor: Po týchto menách by asi túžil málokto!

Joel a Ashley sa môžu naopak radovať Zobraziť galériu (4)
Joel a Ashley sa môžu naopak radovať (Zdroj: Facebook)

NEW BERLIN/NEW YORK - Zhoda mien môže byť niekedy vtipnou záležitosťou. Skúste si predstaviť, že sa voláte ako niektorá známa filmová hviezda, chcete sa zapísať v hoteli, no tam vám nechcú veriť, že sa tak skutočne voláte. A tie vtipy, ktoré na vás skúša okolie, najmä ľudia, s ktorými sa práve zoznámite. Svet internetu najnovšie bavia rovno dva príbehy, ktoré sa týkajú zámeny mien.

Istá Beyoncé z New Yorku sa zase dočkala stoviek súcitných pozdravov po tom, čo sa jej fotografia s krátkym príbehom objavila v populárnom projekte Humans of New York, ktorý zdieľa príbehy bežných Newyorčanov. Totožnosť jej mena s menom speváčky Beyonce Knowles spôsobila reťazovú reakciu.


Prečítajte si aj Prešľap roka! FOTO muža, z ktorého urobili beštiu, je omyl: Toto je skutočný kopilot lietadla smrti!


Dievča sa posťažovalo, že okolie na jej meno reaguje v značnej miere, najmä deti v škole na to majú rôzny názor, spievajú jej napríklad na počkanie. Pod jej fotkou na Facebooku sa strhla skutočná lavína podobných pocitov, a to väčšinou od ľudí, ktorých mená sa rovnako zhodujú s menami hviezd.

“Sometimes I hate my name because it always draws attention to me, and I’m not a very social person. My family moved...

Posted by Humans of New York on 4. apríl 2015

 

Vyberáme: Will Smith (herec), Jennifer Lopez (speváčka, herečka), Kaity Perry aj Katti Perry (speváčka, aj keď krstným menom Katy), Julia Roberts (herečka), Bridgett Jones či Rachel Green (v týchto prípadoch postavy z filmu a seriálu), Shakira Lamb (prvé meno speváčky), Tina Turner (speváčka), Kelly Rowland (speváčka), Mary Kate Olsen (herečka), Serena Williams (tenistka), Jane Bond, respektíve jej otec James Bond (postava z filmov). 

Aj rodičia majú zmysel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Aj rodičia majú zmysel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Špeciálne treba dodať, že sa ozvala aj Holly Wood, Karma Pridemore či Julius Christmas, ktorého sestra sa volá Merry.

Aj rodičia majú zmysel
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

O čosi lepšie na tom sú Joel Burger, ktorý pochádza z mestečka New Berlin v americkom štáte Illinois, rovnako ako láska jeho života Ashley Kingová. Poznajú sa od škôlky, a tak nikoho neprekvapilo, keď sa minulý týždeň v lokálnej tlači objavilo oznámenie o ich zásnubách. Čo však prekvapilo samotný pár, to bol telefonát zo známeho rýchleho občerstvenia Burger King.

Posted by Ashley King on 23. október 2014

 

Zhoda mien s reťazcom, v tomto prípade, padne Ashley a Joelovi určite dobre. Okrem gratulácie totiž Burger King v rozhovore cez Skype dvojici oznámil, že im celú svadbu zaplatí. „Keď v Burger King Corporation počuli o šťastnej dvojici Burgerovi a Kingovej, pocítili nutkanie osláviť ich nadchádzajúce manželstvo. Našli sa navzájom a ich príbeh si našiel nás,“ vyjadril sa hovorca spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu