Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Limitovaná akciová ponuka: Zľavy pre všetkých záhradkárov!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (14)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vypestujte si krásnu záhradku, ktorá rozžiari váš deň a bude vám robiť radosť. Nenechajte si ujsť špeciálnu ponuku na knihy s pestovateľskou tematikou. Vďaka nej výrazne ušetríte. Na nižšie uvedené tituly dáva internetový obchod iPark.sk zľavu až 25 percent. Na svoje si prídu všetci - od hobby záhradkárov až po profesionálov.

Pozor, akcia je časovo obmedzená. Ponuka platí od 7.4. do 21.4. (vrátane). Tak neváhajte. Určite si vyberiete :)

Kompletnú ponuku všetkých akciových titulov nájdete >>TU<<

Prvá pomoc v záhrade - Jo Whittingham

Táto kniha vám pomôže diagnostikovať a riešiť bežné problémy s rastlinami od tulipánovej plesne po vädnutie kvetov či hnednutie listov. Kapitola Vedomosti o záhrade objasňuje, ako rastliny fungujú, aké majú potreby a ako ich udržiavať zdravé aj bez chemikálií. Diagnostika vám prostredníctvom série otázok pomôže určiť pravdepodobnú príčinu chorľavenia rastliny. Staňte sa osobným lekárom svojich rastlín - pomocou tejto knihy záhradu vyčistíte od problematických škodcov, vyliečite z nepríjemných chorôb a prestanete mať strach z nosánikov, molíc či plesní.
Vtáky na návšteve v záhrade - Axel Gutjahr

V každom ročnom období nás vtáky nadchýnajú svojím nádherným spevom a pestrým perím. Rady navštevujú naše záhrady, horlivo budujú hniezda a neúnavne sa starajú o svoje potomstvo. Ak máme to šťastie a môžeme ich pri tom pozorovať, naskytnú sa nám fascinujúce pohľady do ich sveta. V tejto bohato ilustrovanej knihe čitateľ nájde fotografie 114 najatraktívnejších a najčastejšie sa vyskytujúcich vtákov - návštevníkov našich záhrad a texty, ktoré ponúkajú množstvo informácií na ich určenie a pozorovanie. Brilantné snímky operených návštevníkov našich záhrad, užitočné rady a jednoduché návody robia z tejto knihy hodnotnú príručku pre každého milovníka vtákov.
Záhrada pre krásu - A. Jakabová, S. Švecová, P. Hrubík

Radosť nám poskytuje každá kvetina, okrasný krík či strom, ktoré s úctou do záhradky sadíme a o ktoré sa v priebehu roka staráme, aby priniesli vytúženú krásu, poskytli životnú energiu, zbavili nás každodenných stresov a potešili našu ubolenú dušu. Súhra bylín a drevín patrí neoddeliteľne k sebe, vytvára prirodzenú rovnováhu zvýraznenú textúrou, farbami, symetriou, príjemnou vôňou, ktorá navodzuje pocit dobrej nálady. Táto prekrásna bohato ilustrovaná publikácia je ďalšou v edícii Praktické rady záhradkárom, ktorá sa u nás teší veľkej popularite.
Záhrada pre úžitok - Ivan Hričovský a kolektív

Tento praktický poradca v spolupráci s uznávanými odborníkmi v oblasti zeleninárstva, vinohradníctva a pestovania hrozna poradí každému. Pri rozhodovaní sa o tom, čo budete pestovať, beriete do úvahy klimatické podmienky a polohu, ale nezabúdate ani na naplnenie vašich túžob, snov a predstáv. A k dokonalosti úspešného pestovania ovocia, zeleniny či vinohradu patria odborné znalosti, ktoré nájdete v knihe Záhrada pre úžitok.
Záhrada po celý rok - Joachim Mayer
Kedy a ako strihať popínavé ruže, kedy najskôr môžete na jar pokosiť trávnik, kedy a ako máte množiť trvalky? V tejto obsažnej knihe plnej farebných fotografií, nákresov a tabuliek nájdete nielen rady, čo je potrebné v jednotlivých mesiacoch na záhrade urobiť, ale aj praktické pracovné návody. Tento záhradnícky odborník vám ukáže, kedy a ako v záhrade pracovať, aby ste mali úspešný a vydarený celý rok.
Rez ovocných drevín - Dorothea a Peter Baumjohann

Len dobre udržiavané ovocné stromy a kríky bohato kvitnú a majú množstvo plodov. Pravidelný rez je teda veľmi dôležitý. Dobrým pomocníkom vám pri ňom bude táto knižka, s ktorou sa v spleti konárov stromov a kríkov určite nestratíte. Aj začiatočníci orežú stromy správne. Ak chcete orezať jabloň, čerešňu, černicu, ríbezľu, kivi či vinič, jednoducho si nalistujete príslušnú stránku s vybraným druhom dreviny a dozviete sa, ako postupovať. Na dvojstrane je vždy fotografia dreviny a podrobný opis rezu, doplnený vysvetľujúcim obrázkom, kde je presne znázornené, čo na drevine zostane, čo treba odrezať či skrátiť. Okrem toho tu nájdete všetky dôležité základné informácie o reze, správnom náradí a kalendár s termínmi rezu.
Izbové rastliny - kolektív

Begónie, ibišteky, palmy, miniatúrne stromčeky, kaktusy a sukulenty - kvetinárstva a záhradníctva nám ponúkajú veľký výber rozmanitých izbových rastlín. Rovnako rozdielne ako pôvod rastlín sú aj ich nároky na starostlivosť. Koľko vody potrebujú, aké stanovište je najvhodnejšie v období rastu, aké v čase vegetačného pokoja? Čo treba robiť pri napadnutí chorobami a škodcami? V tomto bohato ilustrovanom poradcovi nájdu odpovede na svoje otázky nielen začiatočníci, ale aj skúsení pestovatelia. Získajú informácie o rozmnožovaní a pestovaní izbových rastlín, ale aj tipy na dekorácie či rady, čo s kvetmi v čase našej neprítomnosti. Dozviete sa, ktoré rastliny sú nebezpečné, ba až jedovaté, ktoré, naopak, čistia vzduch v interiéroch. Kniha prináša charakteristiku 240 najobľúbenejších rastlín, doplnenú farebnými fotografiami, a tabuľky s prehľadom podmienok, za akých sa konkrétne rastliny pestujú.
Izbové a balkónové rastliny - kolektív

Táto príručka vám podrobne ukáže, ako vyzdobiť miestnosti čo najdômyselnejším a najkrajším spôsobom. Detailne sú objasnené všetky aspekty starostlivosti o rastliny. Od správneho zalievania, hnojenia, presádzania až po boj proti škodcom. V tomto rozsiahlom lexikóne s 200 portrétmi rastlín si milovník môže zvoliť optimálne rastliny pre individuálne podmienky svojho bytu či domu  a zoznámiť sa s ich vlastnosťami a potrebami.
Veľký lexikón kvetov: Záhradné kvety od A do Z - kolektív

Tento lexikón chce osloviť aj majiteľov záhrad, ktorí sú ochotní dať sa inšpirovať k založeniu záhrady vlastnými silami, prípadne sa dozvedieť aké kvety v záhrade má, pokiaľ mu záhradu založil odborník. Významnou skupinou medzi kvetmi sú trvalky a letničky, a tým je venovaná veľká časť tejto publikácie. Kniha je doplnená mnohými farebnými fotografiami.
Záhradnícka prax - Wolfgang Hensel

Pre začiatočníkov: krok za krokom k zelenému raju - ako sa správne starať o rastliny, ako ich správne vyberať, ako ich ideálne kombinovať. O záhrade nemusíte len snívať...
Praktická záhrada - Wolfgang Hensel

Nenahraditeľná príručka úspešného záhradníka. Začiatočníkom ukáže všetky dôležité úkony krok za krokom na názorných fotografiách. Pokročilým poradí pri riešení problémov. A všetkých potešia portréty 400 rastlín s prehľadným kalendárom prác v záhradke. Kvalitu knihy zaručuje skúsený autorský kolektív, skladajúci sa z vyučených záhradníkov a absolventov vysokoškolských poľnohospodárskych, záhradníckych a krajinárskych odborov. 
Môj prvý herbár - Ilka Sokolowski, Claudia Toll

Nádherne navrhnutý herbár vás a vaše deti naučí rastliny nielen zbierať, ale aj dobre poznať. Je tak mimoriadny, že sa jeho prekladu ujal popredný český botanik Václav Větvička. Cieľom všetkých, kto sa na vzniku herbára podieľali, je nielen deti potešiť, ale aj naučiť rozoznávať a milovať bohatstvo našej prírody - červené vlčie maky na okraji poľa, žlté púpavy na lúke či voňajúci harmanček na okraji cesty. Nájdené poklady môžu deti vylisovať a do herbára nalepiť. Dozvedia sa, ako rastliny žijú, ako sa rozmnožujú a šíria a kto sú ich príbuzní.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu