Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tlmočník do znakovej reči to prehnal: Teraz sa na ňom baví celý internet!

Tlmočníka chcú aj vo Viedni!
Tlmočníka chcú aj vo Viedni! (Zdroj: Youtube/SVT)

ŠTOKHOLM - Tommy Krångh sa vo svojom rodnom Švédsku stal veľmi rýchlo celebritou. Mal totiž česť tlmočiť pieseň počas Eurovízie a túto príležitosť si užíval viac, ako je bežné.

Kým spevák Magnus Carlsson oduševnene predvádzal svoj hudobný talent, netušil, že pozornosť celého sveta sa sústredí na niekoho iného a on stojí v jeho tieni! Energická a odviazaná šou tlmočníka do posunkového jazyka sa stala za jedinú noc švédskou senzáciou a získala si srdcia fanúšikov. Okrem toho dostal hneď niekoľko zaujímavých pracovných ponúk a najbližšie by sa mohol objaviť na obrazovke viedenských televízií.

Mohlo by vás zaujať: Neuveriteľné! Eurovíziu vyhral rakúsky transvestita

Tlmočník Tommy Krångh po svojom vystúpení novinárom povedal, že doňho vošla funky nálada, keď sa dostal na pódium a namierila naňho kamera. Odvtedy video s jeho tlmočením valcuje sociálne siete a niekto mu dal dokonca aj ponuku na sobáš! Pre Krångha bolo tlmočenie piesne jedinečnou príležitosťou. „Som neskutočne rád, že sa v tejto chvíli dostáva posunkovému jazyku toľko pozornosti,“ vyjadril sa. „Je dôležité, aby nepočujúci ľudia mohli zažiť takú istú skúsenosť, ako ostatní,“ myslí si tlmočník, ktorý svoje vystúpenie obohatil o rytmický pohyb a hudobné posolstvo, uviedol Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu