Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo krásy odhalené: Ženy pobláznil trend na VIDEU, muži z neho odpadávajú!

Recept na krásu?
Recept na krásu? (Zdroj: Youtube/Pataijit Iamsangchairat)

TOKIO - Byť večne mladá a atraktívna je snom každej ženy a nejedna je pre krásu ochotná podstúpiť náročné a bolestivé procedúry. Pôvabné Japonky sa však aj v tomto prípade vynašli. Vymysleli jednoduchý spôsob, ako omladnúť bez skalpela!

Vyzerajú ako nočná mora, píše Daily Mail. Ich tváre sú obalené bavlnenou fóliou. Ženy, ktoré podľahli návodu na krásnu pleť, neriešia názory okolia. Japonky sú svojou jemnou pleťou povestné a využívajú mnohé prírodné prostriedky na to, aby si udržali mladistvý vzhľad. Teraz všetky na tvári nosia masku s fóliou.

Mohlo by vás zaujať: Najodpornejší trend, ktorým vystrašíte aj medúzy!

Maska na videu vraj dokáže zázraky. Odstráni nepríjemné vyrážky, vrásky či prílišnú mastnotu pleti. Okrem toho jej dodá žiarový vzhľad a potrebnú hydratáciu. Póry sa pod nepriedušnou fóliou otvoria a pleť sa zbaví škodlivín. „Vlhkosť je najdôležitejším faktorom omladzovania pleti,“ hovorí autorka japonského bestselleru a guru krásy Chizu Saekiová. Sľubuje, že jej maska skladajúca sa z vody, hydratačného krému a výživného séra, prinesie zaručené výsledky. Dámy sa podľa nej môžu rozlúčiť s botoxom a starnutím. Napodiv, prevratnú maskovú ideu podporujú aj lekári.

„V závažných prípadoch psoriázy môže vďaka používaniu fólie krém pracovať aj na hlbších úrovniach pokožky,“ hovorí doktor Sunil Chopra, riaditeľ londýnskeho dermatologického centra. Samotné telesné teplo vytvorené pod fóliou podporí otvorenie pórov a vstrebanie liečivého krému, dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu