Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bethany si urobila FOTO so sestrou a synovcom: Zapózoval im na nej aj tajomný prízrak!

Na fotke sa zjavila tajomná žena
Na fotke sa zjavila tajomná žena (Zdroj: Twitter)

BELFAST - Bethany Harveyová zo Severného Írska si na pamiatku urobila selfíčko so svojou sestrou a malým synovcom. No keď si fotku potom pozreli, zistili, že nie sú na nich tri osoby, ale štyri. Tá posledná ale rozhodne nepochádza z nášho sveta!

"Chcela som sa odfotiť s mojím synovcom, no v poslednej chvíli do záberu vbehla aj moja sestra, takže sme sa nakoniec odfotili všetci spolu," povedala Bethany denníku Daily Mirror. Keď si fotku neskôr pozeral jej kamarát, všimol si na nej niečo zvláštne. V medzere medzi troma osobami totiž vidno štvrtú - neznáme dievča vo fialových šatých a s rukami položenými na stehnách.

"V tom čase s nami v izbe nebol nikto iný. A už vôbec nie nejaká žena oblečená v šatách. Bol to očividne duch," dodala vystrašená Bethany, ktorá sa teraz bojí chodiť do obývačky, aby tam náhodou nenarazila na ďalší prízrak.

Odfotografovať ducha zrejme vôbec nie je ťažké ani neobvyklé. Pred pár dňami Topky písali o Austrálčankách, ktoré sa so svojimi deťmi fotili v jazere. Spolu s nim ale zapózoval aj duch trinásťročného dievčaťa, ktoré sa v tom istom jazere utopilo presne pred sto rokmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu