Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Emmu (44) už 20 rokov prenasledujú tajomné sily: Krvi by ste sa vo mne nedorezali!

Emma Landersová
Emma Landersová (Zdroj: reprofoto metro.co.uk)

BEBINGTON - Emma Landersová z Veľkej Británie tvrdí, že už viac ako dvadsať rokov ju prenasledujú duchovia. Uvedomila si to ale až vďaka bizarnej náhode. Zlé sily podľa nej môžu aj za to, že jej pes vyskočil z okna.

Emma z anglického grófstva Merseyside zažíva nevysvetliteľné veci už niekoľko desaťročí. V septembri 1996 zistila, že za problémy, ktoré sa dejú v jej živote, môžu duchovia. Ich existenciu si podľa vlastných slov uvedomila po tom, ako sa nasťahovala do nového bytu. "Bol september 1996 a ja som sa práve presťahovala. Púšťala som si dookola jednu kazetu od Oasis. Medzi pesničkami, keď malo byť úplné ticho, sa zrazu ozval strašný výkrik. Krvi by ste sa vtedy vo mne nedorezali. Tú kazetu som predtým počúvala mnohokrát, ale ani raz tam nič také nebolo," spomína na desivý zážitok.


Svet duchov sa s tým naším stretáva dosť často


O pár dní nato zas Angličanke prišlo strašne zle, hoci nič zlé nezjedla ani nebol iný dôvod na to, aby sa jej takto pohoršilo. Musela byť dokonca hospitalizovaná. Tým to ale neskončilo. Landersovej pes vyskočil z okna, napriek tomu, že nejavil žiadne známky depresie. Taktiež ju začal prenasledovať hlas dieťatka, o ktoré prišla ešte v roku 1994. Vraj počuje, ako Ayden, ktorý zomrel krátko po svojom narodení, volá "mama". A vždy pri tom cíti zápach gumy. "Presne to isté som cítila, keď môj syn zomrel," hovorí.

Ďalším znamením, že v Emminom dome straší, sú záhadné kroky, ktoré počuje v noci. Stále niekto chodí po schodoch, no keď sa ide päťnásobná matka pozrieť, čo sa deje, nikto tam nie je. Napriek všetkým týmto záhadám považuje svoj dar spojenia sa s druhým svetom za pozitívny. "Keď počujem Aydena, je to krásny pocit," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu