Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Exkluzívna prehliadka motoriek, lodí a Glóbus smrti v Inchebe

Exkluzívna prehliadka motoriek, lodí a Glóbus smrti v Inchebe Zobraziť galériu (8)
Exkluzívna prehliadka motoriek, lodí a Glóbus smrti v Inchebe (Zdroj: PR)

V bratislavskej Inchebe sa tento týždeň stretnú všetci, ktorým niečo hovoria slová motorka, voľnosť, sila a krása. Výstavy Motocykel a Boat Show od 12. do 15. marca budú exkluzívnou prehliadkou motoriek a plavidiel všetkých druhov a najznámejších značiek. Adrenalín do Incheby prinesú kaskadéri s jedinečným Glóbusom smrti.

Popri ponuke sériovo vyrábaných motocyklov si návštevníci budú môcť obzrieť exkluzívne pretekárske špeciály. Okrem toho sa na výstave predstavia jedinečné prestavby motoriek a stroje vyrobené na zákazku. V sekcii Customs of Slovakia bude aj tento rok vyhlásený oficiálny slovenský šampión v stavaní motoriek. Štvrtkový (12.3.) večer bude pre patriť slávnostnému vyhláseniu odbornej novinárskej ankety Motocykel roka.

Horúcou novinkou tohtoročnej výstavy budú adrenalínové vystúpenia kaskadérov v tzv. Glóbuse smrti. Synchronizované jazdy vo vnútri uzavretej oceľovej gule patria k najnebezpečnejším motorkárskym disciplínam vôbec. Skvelou prehliadkou motorkárskych schopností budú vystúpenia stuntriderov, cyklotrialostov a mototrialistov (Vladimír Kothay), rovnako ako exhibičné jazdy kaskadéra Tomáša Totha. Aké naklápanie zažívajú jazdci v zákrutách? Návštevníci si to budú môcť na vlastnej koži otestovať na tzv. Lean simulatore. Ide o špeciálne zariadenie so skutočným motocyklom, ktoré verne simuluje reálnu jazdu.

Výstava Boat Show bude exkluzívnou prehliadkou  lodí, plachetníc, jácht, skútrov a príslušenstva a odhalí vám kúzlo trávenia voľného času na vode.

Aj tento rok na návštevníkov čaká viacero noviniek. Pozornosť si nepochybne vyslúži takmer 13 metrov dlhá a 9 ton vážiaca loď Bavaria Sport 400 HT. Ďalšou z noviniek výstavy bude čln Solemar, ktorý zaujme svojimi rozmermi. Takmer 30 metrov dĺžky a 3 tony sú parametre, ktoré budú istotne pútať pozornosť všetkých fanúšikov vodných športov.

Výstavy Motocykel a Boat Show sú otvorené od 12. do 15. marca od 9.00 do 17.00, v piatok a v sobotu až do 19.00. Parkovanie v areáli Incheby je pre motocykle počas celého trvania výstavy zadarmo. Viac na www.incheba.sk.

 

Pozor! Kúpte si vstupenku na výstavu Motocykel/Boat Show cez predpredaj.sk a získajte 10 % zľavu na nákup v stánku firmy GPI Centrum, ktorá ponúka všetko pre motocyklistov, oblečenie, helmy a ochranné prvky.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu