Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dievčina ostala v šoku: Takéto priznanie od svojho krásneho priateľa nečakala!

Jennifer bolo z jeho priznania do plaču
Jennifer bolo z jeho priznania do plaču (Zdroj: Youtube/Dean Smith)

WASHINGTON - Dean myslel každý deň v roku len na jedinú vec, ktorú svojej priateľke veľmi túžil povedať a vymyslel skutočne originálny spôsob, ako to urobiť. Dámy sa z jeho slov červenali až po uši a páni by si z neho mali zobrať príklad.

Dean Smith si jedného dňa uvedomil, že chce svoj život stráviť s najúžasnejšou ženou, akú v živote stretol – so svojou priateľkou Jennifer Kesselovou.  A svojím rozhodnutím si bol taký istý, že 12 mesiacov nakrúcal video, v ktorom ju opakovane žiadal o ruku. „Vezmeš si ma? Urobíš ma najšťastnejším mužom na svete?“ pýta sa v ňom svojej milovanej. „Milujem ťa,“ priznal sa Jenniferin muž snov.

Svoje 365-dňové posolstvo nakrútil preto, aby priateľke dokázal, ako veľmi ju miluje a čo všetko je pre ňu ochotný urobiť. „Si chytrá, vtipná, láskavá a neskutočne krásna. Si pre mňa jednoducho perfektná,“ vyznal sa Dean. Svoju vyvolenú požiadal o roku pred davom ľudí na piesočnej pláži počas dovolenky na Arube v deň Jenniferiných narodenín. Virálne video si všimol portál Express.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu