Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Policajt proti falošnému taxikárovi: Vyskočil na strechu a auto zastavoval vlastným telom!

Policajt zastavuje taxikára
Policajt zastavuje taxikára (Zdroj: Foto: youtube)

LIAO-NING - Tak tomuto sa hovorí oddanosť svojej práci. Policajt v službe kontoroloval taxikára. Vodič nemal v poriadku doklady, tak chcel mužovi zákona uniknúť. Ten neváhal a auto sa pokúšal zastaviť vlastným telom.

Incident je zachytený na videu a rozhodne vám vyvolá úsmev na tvári. Začiatkom februára chcel policajt v čínskej provincii Liao-ning skontrolovať nemenovaného vodiča.

Ako informuje britský denník Mirror, 39-ročný Guan Chaoyuan chcel zasiahnuť proti nelicencovanému taxikárovi v meste Dalian. Keď sa pokúsil podozrivého zatknúť, muž začal unikať vo vysokej rýchlosti. Dôstojník v sekunde pohotovo skočil na karosériu auta, s cieľom zastaviť ho vlastným telom.

Vyšplhal sa na strechu a takto s ním vodič jazdil takmer celý kilometer. Niekoľkokrát prudko stočil volantom, aby policajta striasol. Nakoniec skončil muž zákona na chodníku. V rozhovore z nemocničného lôžka Guan povedal: "Ja a môj partner sme zastavili taxík a chceli sme skontrolovať vodičský preukaz, muž ale odmietol otvoriť dvere aj okno."

Pozrite si video, ktoré celú situáciu zachytáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu