Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO totálneho blba: Arogantnejšieho vodiča ste ešte nevideli, pozrite na tú drzosť!

Čo je veľa, to je veľa
Čo je veľa, to je veľa (Zdroj: YouTube)

ABERDEEN - O ženách sa hovorí, že sú multifunkčné a dokážu bez problémov robiť niekoľko vecí naraz. Táto fotka ale dokazuje, že podobnou schopnosťou oplývajú aj niektorí muži. Vodič zo Škótska totiž za jazdy používal mobil, laptop a zároveň mal v oboch ušiach slúchadlá. To je ale arogantný hlupák!

Minulý štvrtok sa na ceste v škótskom Aberdeene vyskytol jeden unikát. Jeden cyklista tam nakrútil vodiča, ktorý si viac než riadenie vozidla všímal všetko ostatné. "Tento chlapík šoféruje trojtonový Land Rover a popritom sa pozerá na svoj mobil, laptop, ktorý je na sedadle spolujazdca, a v ušiach má slúchadlá. Nielenže sa tým pádom vôbec nesleduje cestu, ale obávam sa, že ani nie je na tejto planéte," okomentoval arogantné správanie mladík na bicykli.

VIDEO totálneho blba: Arogantnejšieho
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Aktivistov za bezpečnosť cestnej premávky takéto konanie pobúrilo a vodič bude možno čeliť aj policajnému vyšetrovaniu. "Je to jasný príklad porušenia zákona. Muž na videu by sa mal hanbiť, že tak veľmi riskoval len preto, aby bol s niekým v kontakte. Žiadny hovor nie je dôležitejší než niečí život," vyhlásil Neil Grieg z Inštitútu pokročilých motoristov (IAM).

Nezodpovednosť dotyčného vodiča vyvolala pobúrenie úplne oprávnene. Treba však povedať, že riskoval aj samotný cyklista, pretože namiesto sledovania cesty sa viac sústredil na to, aby nachytal zaneprázdneného motoristu.

Arogantný vodič

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu