Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Na štadióne sa rozišiel s priateľkou, domov odišiel s druhou - sexicou!

Brunetka sa nakláňa k svalnáčovi
Brunetka sa nakláňa k svalnáčovi (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Dať priateľovi facku len preto, že vás chce pobozkať, a ešte k tomu pred stovkami neznámych ľudí, to už chce riadnu dávku odvahy. Mladík bol ale v konečnom dôsledku ten, kto sa smial naposledy. Dostal totiž sladkú odmenu.

Športové podujatia v Spojených štátoch bývajú počas prestávky okorenené bozkami divákov. Kamera si vždy vyberie nejaký pár, čo je znamenie, že si majú dať pusu. Takto pred pár dňami upriamila svoju pozornosť na pár sediaci v publiku. Mladík sa naklonil ku svojej priateľke, aby ju pobozkal. Lenže tá nezareagovala podľa jeho predstáv. Strašne sa rozčertila a vypálila mu facku.

Basketbalový fanúšik sa ju snažil upokojiť a podal jej plyšovú hračku. Toto milé gesto ale blondínku ešte viac rozzúrilo a priateľovi vyliala na hlavu obsah pohára, ktorý držala v ruke. A potom to prišlo. K mužovi sa naklonila pohľadná brunetka, ktorá sedela po jeho ľavom boku, a začala ho vášnivo bozkávať. Mladíkovi sa to zjavne zapáčilo, lebo ju vzápätí za veľkého fandenia ľudí naokolo vzal do náručia. Nakoniec krásnu neznámu chytil za ruku a odišiel s ňou preč. Jeho priateľka bola ako oparená a zrejme doteraz nechápe, čo sa vlastne stalo.

Je možné, že celé toto vystúpenie bolo zohraté a jeho účastníci sú hercami, ktorí si takýmto spôsobom chceli urobiť reklamu. I tak ale video pobaví.

Trapas na štadióne

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu