Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Totálne strápnenie pred celým národom: Chlapík doplatil na svoju aroganciu voči priateľke!

Maskot Zobraziť galériu (2)
Maskot "unáša" sklamanú dievčinu (Zdroj: YouTube)

CHICAGO - Istý americký mladík zažil uplynulý víkend dve ťažké porážky. Nielenže prehral jeho obľúbený basketbalový tím, ale ho navyše pred celým národom ponížil maskot súpera, pretože totálne ignoroval svoju priateľku. No rozhodne si to za svoje arogantné správanie zaslúžil.

V Spojených štátoch majú zvyk, že keď počas prestávky na športovom zápase ukáže kamera na vás, musíte pobozkať človeka vedľa seba. Rovnako to prebiehalo aj na stretnutí mužstva NBA Chicago Bulls, ktoré hralo proti Boston Celtics. Akonáhle sa na veľkej obrazovke ukázal nejaký pár, dal si pusu.

Až dovtedy, kým si Kiss Cam nevybrala mladíka v zelenej mikine a jeho priateľku sediacu vedľa neho. Pre fanúšika to mal byť signál, aby ju pobozkal. Lenže ten sa namiesto nej oveľa radšej venoval svojmu telefónu. Keď ho upozornila na to, že sú na obrazovke, len ju odbil, aby mu dala pokoj.

Totálne strápnenie pred celým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po chvíli a niekoľkých pusách iných párov bol arogantný muž stredobodom pozornosti opäť. No ani tentokrát nevyužil šancu prejaviť náklonnosť svojej partnerke a pokračoval v hovore. Keď sa to stalo tretíkrát, ľuďom už došla trpezlivosť. Maskor Chicaga Bulls podišiel k žene a od jej hnusného priateľa ju odviedol. Ba čo viac, odniesol ju na rukách a chlapíkovi dal jasne najavo, čo si o ňom myslí. Ostatní fanúšikovia sa pridali a vypískali ho.

Arogantný priateľ

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu