Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Použitá, ale v dobrom stave: Inzerát slobodnej štyridsiatničky valcuje internet!

Lois si chcela na eBayi nájsť chlapa Zobraziť galériu (3)
Lois si chcela na eBayi nájsť chlapa (Zdroj: ebay.co.uk)

WEST SUSSEX - Lois Curtisová je slobodná matka, ktorá je síce celkom spokojná so svojím životom, no predsa jej len niečo chýba. Či skôr niekto. A tak sa rozhodla, že to zmení. Aukciou samej seba na eBayi. Jej inzerát už obletel takmer celý svet.

Štyridsaťdeväťročná Lois z anglického grófstva West Sussex vychováva dve deti. Už dlhší čas ale v jej živote chýba muž. Teraz ho chce nájsť na aukčnom portáli eBay. Vlastne, on si má nájsť ju. Britka sa totiž ponúkla do dražby.

Použitá, ale v dobrom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ebay.co.uk)

"Hľadám namakaného a krásneho Gréka, aby som mohla emigrovať. Som opotrebovaná, ale stále v pomerne dobrej kondícii. Mám celkom dobrú postavu, zmysel pre humor, ale už sa tak trochu nudím," stálo v inzeráte, na ktorý okamžite zareagovalo množstvo mužov z celého sveta vrátane Austrálie a Portorika. Na veľký smútok Lois žiadny Grék.

Použitá, ale v dobrom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ebay.co.uk)

Za menej ako 24 hodín cena Curtisovej stúpla na 205 libier (270 eur). Žena sa ale odrazu zľakla inzerát stiahla. Napriek tomu ju odvtedy prostredníctvom emailu kontaktovali ďalší muži so záujmom dať jej ponuku. Ako zareagovala, nie je známe.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu