Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kráska (19) pobúrila svet: V každom meste bude za všetko platiť sexom!

Číňanka cestuje za sex Zobraziť galériu (3)
Číňanka cestuje za sex (Zdroj: Facebook, YouTube)

ŠANGAJ - Študentka z Číny vyrazila dych všetkým, ktorí sa dozvedeli o jej najnovšom pláne. Dievčina sa totiž vydáva na cestu okolo rodnej krajiny, pričom ju chce financovať svojím telom. Vyhlásila, že v každom meste, do ktorého zavíta, bude platiť sexom. Vskutku dôstojné.

Ju Pengová zo Šanghaja na internete zverejnila inzerát, prostredníctvom ktorého si hľadá dočasných priateľov. Tí však musia spĺňať niekoľko podmienok - mali by dobre vyzerať, mať menej ako tridsať rokov, byť vyšší ako 175 cm a byť, samozrejme, bohatí, uvádza Daily Mail.

Číňanka cestuje za sex
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

"Musia mi zaplatiť cestu do ich mesta a taktiež všetky výdavky, ktoré tam budem mať. Jednoducho, mali by byť štedrí a veľkorysí. Za oplátku s nimi strávim noc, dostanú všetku moju pozornosť a šancu ukázať sa v spoločnosti so ženou, ktorá je skutočne krásna," povedala dievčina, ktorej sebavedomie rozhodne nechýba.

Číňanka cestuje za sex
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Ju už takýmto spôsom precestovala východnú Čínu a chcela by vidieť aj zvyšok krajiny. "Je to ako stopovanie. Nemám sa za čo hanbiť," tvrdí. Jej kritici v tom ale majú jasno. Podľa nich nejde o nič iné než prostitúciu a žiadajú, aby bol dotyčný inzerát stiahnutý z webu. "Keby za to brala peniaze, bolo by úplne jasné, že je to sľapka. Takto za to berie ubytovanie a iné výdaje, aký je medzi tým rozdiel? Je to nechutné," okomentoval Pengovej cestovanie užívateľ Hsin Tao.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu