Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadná choroba zničila Laure (34) život: Sexi kočka za polroka pribrala 50 kg!

Zmena je zjavná na prvý pohľad Zobraziť galériu (4)
Zmena je zjavná na prvý pohľad (Zdroj: profimedia.sk)

KINGSTHORPE - Tridsaťštyriročná Laura Pellová z Veľkej Británie si minulý rok prešla peklom. Kvôli neznámej chorobe pribrala počas šiestich mesiacov päťdesiat kilogramov a nikto z lekárov jej nie je schopný určiť správnu diagnózu.

Mladá Britka trpí záhadným ochorením, ktoré jej neuveriteľným spôsobom strpčuje život. Ešte minulý rok v lete vážila 57 kg, trikrát týždenne chodila do posilnovne a zdravo sa stravovala, aby sa udržala vo forme.

Záhadná choroba zničila Laure
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lenže potom z neznámeho dôvodu jej telo začalo zadržiavať vodu, v dôsledku čoho za jediný deň pribrala 6 kg a každý ďalší mesiac priberá takmer 10 kg. Momentálne váži už 108 kg. Laura bola kvôli vysokej hmotnosti nútená vzdať sa práce ako svadobná vizážistka, pretože len s ťažkosťami dokáže stáť na nohách a bojí sa, že skončí na invalidnom vozíku, ak sa čoskoro na jej chorobu nenájde liek. Taktiež musela vymeniť celý šatník, lebo namiesto veľkosti 10 teraz oblieka 22.

Záhadná choroba zničila Laure
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Záhadná choroba zničila Laure
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Žijem v totálnej agónii. Posledných šesť mesiacov bolo peklo. Môj život teraz nestojí za veľa. Viem, že si niektorí ľudia určite myslia, že sa jednoducho prejedám, ale opak je pravdou. Momentálne jem ešte menej ako kedysi, ale aj tak mi to nie je nič platné. Som ako ľudská vodná posteľ, plná tekutiny," vyznala sa nešťastníčka, ktorej srdcová frekvencia vyletí až na 180 tepov za minútu, akonáhle sa pokúsi čo i len trochu si zacvičiť.

Dievčina už navštívila nespočetné množstvo lekárov, no ani jeden jej nedokázal pomôcť. Vraj je "veľmi zložitý prípad". Vlani v auguste doktor na jej hypofýze objavil nezhubný nádor, odmietol to však ako príčinu zadržiavania tekutín v tele. Plánuje preto zájsť na súkromnú kliniku v Manchestri a navštíviť tamojšieho neurológa a endokrinológa. "Stará sa o mňa mama a môj priateľ Mark. Mám síce len 34 rokov, no cítim sa na 90," dodala Laura, ktorá navyše už dlhé roky trpí primárnou poruchou imunity a musia jej pravidelne pichať injekcie na doplnenie krvnej plazmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu