Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oceán vyplavil podivnú kreatúru: Telo ošípanej, hlava medveďa!

záhadný tvor Zobraziť galériu (2)
záhadný tvor (Zdroj: Foto: keyt.com)

SANTA BARBARA - Na kalifornskom pobreží sa po ničivej búrke objavil záhadný tvor. Oceán vyplavil podivuhodného jedinca, ktorý nemá obdoby. Tajomná kreatúra s ostrými pazúrmi a špicatými zubami bola objavená na pláži v Santa Barbare.

Kalifornským pobrežím sa v posledných dňoch prehnala ničivá búrka, ktorá po sebe zanechala veľké škody. Pláž v Santa Barbare odkryla v utorok mŕtve telo záhadného zvieraťa. Zdanlivé monštrum má hnedastú farbu a našli ho vyplavené na piesočnej pláži.

Oceán vyplavil podivnú kreatúru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: keyt.com)
  
Ako informuje keyt.com, neznáma šelma vystrašila miestnych obyvateľov. Sú zmätení, pretože zatiaľ nebol nikto schopný určiť o aký druh zvieraťa ide. Rovnako sa nevie ani to, odkiaľ podivné stvorenie pochádza. 

Zverejnený obrázok vyhotovil 19-ročný Josh Menard od jazera Tahoe. Podľa neho bolo zviera dlhé asi dve stopy (61 centimetrov) pričom jeho telo malo tvar ošípanej. Ako opísal, v papuli malo veľké smiešne špičiaky, hlava pripomínala medveďa.

Monštrum sa našlo v oblasti výpustu, kde je piesočná voda. Prichádza z prístavu, kde bagrujú potrubie. Podobné stvorenie bolo objavené v San Diegu v roku 2012.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu