Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ako dopadla veštba na rok 2014: Prečítajte si, čo všetko sa splnilo!

Veštba verzus realita Zobraziť galériu (3)
Veštba verzus realita

BRATISLAVA - Ani sme sa nenazdali a už je tu opäť koniec roka. Takto pred zhruba dvanástimi mesiacmi sme oslovili známeho veštca, aby nám prezradil, čo nás čaká v roku 2014. Čo myslíte, vyplnili sa jeho predpovede? Pozrite sa na naše porovnanie so skutočnosťou!

Veštec Jozef Bukai minulý rok Topkám prezradil, že Slovensko v najbližšom období čakajú veľké zmeny, ktoré zasiahnu život každého jedinca. A nie práve v dobrom. Prečítajte si najprv jeho predpoveď a potom realitu, ktorá sa odohrala.

Zmeny v spoločnosti

"Mala by nastať aj akási vzbura, ktorá bude nasmerovaná proti režimu a jeho nariadeniam. Nastolia sa riadne zmeny, ktoré nám budú v menších dávkach a s pozlátkom servírované postupne."

Dá s povedať, že tieto slová sa vyplnili. V posledných týždňoch sme totiž svedkami toho, ako sa mnohí Slováci búria proti súčasnej vláde na čele s Robertom Ficom a vo viacerých mestách sa konajú protesty volajúce po premiérovej demisii.

 

Na zimnej olympiáde neobídeme naprázdno

Nás zaujímalo aj to, ako dopadnú slovenskí športovci na zimnej olympiáde v ruskom Soči, ktorá sa konala vo februári. Podľa jasnovidca sme sa mohli tešiť na pomerne veľa úspechov, okrem iných aj na striebornú a bronzovú medailu. Malo sa objaviť aj jedno nečakané zranenie.

Realita

Toto vôbec nevyšlo. Smutnou pravdou je, že na olympijských hrách sme nakoniec získali len jednu medailu, o ktorú sa postarala Nasťa Kuzminová. Zlato získala v úvodných biatlonových pretekoch šprintu na 7,5 km. Pokiaľ ide o zranenie, tak to sa bohužiaľ odohralo. Týkalo sa hokejistu Tomáša Kopeckého, ktorý v zápase proti Slovincom utrpel otras mozgu. Ten ho vyradil z hernej činnosti na niekoľko ďalších týždňov.

Tomáš Kopecký odchádza z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Kto sa stane ďalším prezidentom

Voľba prezidenta patrila v roku 2014 k najsledovanejším udalostiam. Jasnovidec Bukai však odmietol prezradiť, kto nahradí vtedajšiu hlavu štátu Ivana Gašparoviča. Povedal len toľko, že pôjde o "známeho komedianta, ktorému nie je cudzie právo". Z toho vychádza, že možnými víťazmi sa mohli stať napríklad Milan Kňažko či Ján Čarnogurský. Ten prvý je pôvodným povolaním herec a druhý právnik.

Realita

Ani jeden z nich prezidentom nestal. Do druhého kola sa totiž prebojoval stranícky kandidát Robert Fico a nezávislý kandidát Andrej Kiska. A Kiska to nakoniec aj vyhral. Je to podnikateľ a filantrop, rozhodne žiadny komediant ani právnik.

Andrej Kiska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu