Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Let balónom je skutočné dobrodružstvo, romantika, adrenalín a splnený sen o lietaní

Lety balónom Zobraziť galériu (7)
Lety balónom (Zdroj: PR)

Pri pohybe na zemi človek vníma len dva rozmery, pri lete balónom vnímate úplne bezprostredne aj ten tretí – výšku a vychutnáte si pocit slobody, pohody a množstva rozprávkových výhľadov na okolitú krajinu v panorámach, ktoré uvidíte iba z balóna. To všetko na Vás čaká.

Let balónom trvá približne 1 hodinu podľa podmienok na pristátie, nakoľko balón letí vždy po smere a rýchlosťou vetra. Letieť môžete vždy ráno a podvečer počas celého roka 365 dní v roku, 7 dní v týždni, vždy keď je dobré počasie. Balón letí do výšky 1000 – 2000 metrov podľa meteorologických podmienok (musí byt slabý vietor alebo bezvetrie, bez zrážok a dobrá viditeľnosť). Počas letu balón preletí cca 10–20 km podľa sily vetra.

Let sa môže uskutočniť iba v prípade, že horizontálna viditeľnosť je viac ako 5 km, vertikálna dohľadnosť je 600m, rýchlosť vetra na zemi nesmie prekročiť 5m/s, nesmie pršať, nesmie byť termické počasie a búrka.
V prípade, že nebude možné uskutočniť let kvôli nesplneným meteorologickým podmienkam uvedených vyššie, kupón sa automaticky predlžuje o ďalšie obdobie a let sa po dohode náhradného termínu uskutoční v okolí Senca, Pezinku, Dunajskej Stredy, Trnavy, Galanty, Šamorína alebo Serede, prípadne po dohode s našim tímom.

Deň pred letom vás budeme informovať, či bude možné uskutočniť let vzhľadom na počasie. Ak by nastali nejaké zmeny v organizácii, budeme vás telefonicky informovať.

Svadba v balóne?

Naša spoločnosť ponúka možnosť sobáša v oblakoch. Balón patrí medzi najromantickejšie miesta, kde si snúbenci môžu povedať svoje ÁNO. Opýtajte sa svojej vyvolenej, či si Vás zoberie v oblakoch? Odpoveď bude áno…Byť jedinečný, je úžasné.

Cena letenky na let balónom 109 € / osoba a zakúpite ju exkluzívne v sieti Predpredaj.sk: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2245/lety-balonom.  Miesto štartu: Senec, Pezinok, Modra, Šamorín, Trnava, Nitra, Piešťany, Senica, Nové Zámky, Dunajská Streda, Veľký Meder, Galanta, Šaľa, Sereď, Sládkovičovo, Hlohovec, Leopoldov, Topolčany a okolie.

Tím spoločnosti Balonfly tvoria profesionálni piloti a inštruktori balónového lietania, ktorí lietajú od malička a lietanie majú „v krvi“. Nie je to len ich hobby, ale aj vášeň.

Balónmi polietali po celom Slovensku a Českej republike. Množstvo letov aj v zahraničí dodáva tímu punc kvality. Tento balónový tím má nalietané stovky letových

hodín s balónmi, vždy s hladkým pristátím. Taktiež majú skúsenosti s preletmi Vysokých Tatier a iných náročných terénov, organizovaním balónových festivalov, natáčaním

rôznych televíznych spotov, reklám, reportáží a fotografovaním. Lety balónmi vykonávajú podľa leteckých predpisov, vždy s najvyšším ohľadom na bezpečnosť. Samozrejmosťou je poistenie pasažierov a poistenie voči škodám spôsobených. Spoločnosť je držiteľom „Osvedčenia Leteckého prevádzkovateľa AOC“ číslo SK/B/002 – vyhliadkové lety s teplovzdušnými balónmi a osvedčenia o „Riadení a zachovaní letovej spôsobilosti lietadlovej techniky“ číslo SK.MG.040.

Balóny a piloti absolvujú každý rok pod dohľadom dopravného úradu SR všetky potrebné preskúšania k zachovaniu letovej spôsobilosti, čím je zaistená kvalita a bezpečnosť, ktoré v letectve podliehajú veľmi dôkladnej kontrole ustanovenej priamo leteckými predpismi. Preto patrí letecká preprava medzi najbezpečnejšie.

Modré nebo a vždy hladké pristátia – www.balonfly.sk

Lety balónom

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu