Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Verejná spoveď pedofila (39): Vzrušujú ma štvorročné dievčatká, pomôžte!

Pedofil Eddie
Pedofil Eddie (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Eddieho už dlhé roky sexuálne fascinujú deti. Hoci by chcel, nie je oprávnený vo Veľkej Británii podstúpiť liečbu, pretože sa nikdy v tejto súvislosti nedopustil protizákonného konania. Jeho životný príbeh sa teraz objavil v dokumente, ktorý šokoval nielen britskú verejnosť.

Keby ste stretli Eddieho, určite by vám ani vo sne nenapadlo, s akým temným tajomstvom bojuje už takmer dve desaťročia. Verejne a na kameru sa priznal k tomu, že ho sexuálne priťahujú malé deti do veku až štyroch rokov. Napriek tomu trvá na tom, že ide len o túžby, ktoré nikdy nepremenil na činy.

O osude tohto tridsaťdeväťročného Brita pojednáva dokumentárny seriál Paedophile Next Door britskej televízie Channel 4, ktorý medzi verejnosťou vyvolal obrovskú diskusiu. Eddie týmto spôsobom žiada o väčšiu pomoc a pochopenie pre ľudí s podobným problémom ako má on, aby sa v budúcnosti zabránilo ich prípadnej premene na kriminálnikov.

Spomínaný program sa zameriava na tzv. "cnostných pedofilov" a navrhuje radikálne zmeny nutné na ochranu detí, ktoré zahŕňajú liečbu a terapiu pre ľudí ako je Eddie. "Ľudia si zrejme pomyslia, "prečo nie je ten chlap zavretý v base, mali by sme ho zabiť, mali by sme mu dať poriadne do držky". Ale nám ide o niečo úplne iné - chceme v našom dokumente udržať status quo," vyhlásil jeho tvorca Steve Humphries.

Eddie mal normálnu výchovu, v škole patril medzi populárnych študentov a bol kapitánom ragbyového tímu. Svoju pedofíliu uvedomil zhruba v roku 2000, po tom, ako si jedného dňa pozrel porno. "Začal som si to uvedomovať čoraz viac a bol som z toho totálne vystresovaný a znepokojený. Považoval som sa za zlého človeka, rozmýšľal som aj o samovražde," porozprával v kontroverznom programe.

Angličan nie je ženatý a v súčasnosti sa lieči v neupresnenej európskej krajine. Ešte pred odvysielaním relácie napísal svojej mame list, v ktorom sa jej priznal k tomu, že je pedofil. Nechcel, aby sa to dozvedela z televízie.

Viacerí experti navrhujú, aby bol v Británii zriadený podobný systém, ako je nemecký Projekt prevencie Dunkelfeld (PPD). Ten pomáha ľuďom, ktorých priťahujú deti, aby mohli bezpečne žiť v spoločnosti. Informoval denník The Guardian.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu