Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Odporného správania: Zamestnanec dopravného podniku vykopal starčeka z električky!

Drsné video pobúrilo srbskú verejnosť
Drsné video pobúrilo srbskú verejnosť (Zdroj: YouTube)

BELEHRAD - Srbská polícia zatkla mladíka menom Stefan Dikanovič, ktorý pracuje pre riaditeľstvo dopravného podniku v hlavnom meste. Z doteraz neznámych príčin kopal do staršieho muža, ktorý sa pokúšal nastúpiť do električky, linky číslo dva. Zatkli ho a vo väzbe ho obvinili z trestného činu týrania.

Všetko sa podarilo natočiť na video, vďaka ktorému Stefana polícia okamžite identifikovala. Je vidno, ako sa starší muž pokúša nastúpiť do vozidla, no Stefan ho z električky doslova vykopol von. Stefan pracuje na pozícií, kde počíta, koľko ľudí sa vozí mestskou hromadnou dopravou. Podľa všetkého boli vo vnútri aj dvaja jeho kolegovia.

Okamžite po incidente Stanko Kantar, vedúci riaditeľstva dopravného podniku vyhlásil, že Stefan dostane výpoveď a skončí okamžite, ako to bude možné. Polícia vyzýva muža, ku ktorému sa tak nehanebne zachoval, aby sa prihlásil a podal o celej veci svedectvo, rovnako apeluje na ďalších svedkov, aby sa ozvali.

Dopravný podnik spolu so Stefanom najal asi ďalších štyristo mladých pracovníkov z rôznych mládežníckych organizácií. Sčítavanie cestujúcich je v Belehrade pomerne bežná záležitosť. Nič podobné sa však ešte nestalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu