Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škola ponúka zaručené rady zlatokopkám: Návod, ako si uloviť milionára!

Plastiková Courtney Stodden v bikinách opätovne tvorí pár s Dougom Hutchisonom, ktorý sa jej tela nevie nabažiť.
Plastiková Courtney Stodden v bikinách opätovne tvorí pár s Dougom Hutchisonom, ktorý sa jej tela nevie nabažiť. (Zdroj: Coleman-Rayner)

MOSKVA - Byť zlatokopkou už nie je pohŕdaniahodné, je to profesia. Aspoň v Rusku. Desiatky akadémií pre zlatokopky existujú v Petrohrade a Moskve a nesú názvy ako Geiša škola s kurzami Ako sa stať skutočnou ženou. Týždeň „výučby“ stojí tisíc dolárov, no na konci budete mať reálnu šancu uloviť si bohatého krásavca.

Zvnútra budova vyzerá ako luxusná škola s mramorovým schodiskom a ručne maľovanými stenami, no vo vedľajších miestnostiach sú salóny krásy či kúpele. V priestoroch hojne lemovaných zrkadlami sa pohybujú zväčša mladé blondínky, ktoré tužia po bohatom živote po boku milionára.

„Vždy dôkladne skúmajte želania spotrebiteľa. Pri hľadaní bohatého muža použite túto zásadu. Na prvom rande platí jedno kľúčové pravidlo: nikdy nehovorte o sebe. Počúvajte ho. Spravte z neho fascinujúceho muža, aspoň v jeho očiach. Odhaľte jeho túžby. Študujte jeho koníčky, potom podľa toho zmeňte seba,“ začína úvodnú hodinu asi 40-ročná červenovláska - inštruktorka.

Hneď pridáva aj ďalšie rady: „Na prvé rande nikdy nenoste šperky, váš muž by si mal myslieť, že ste úbohé chudobné dievča. Donúťte ho kúpiť vám šperky. Príďte v starom rozbitom aute: donúťte ho, aby vám kúpil lepšie. Choďte napríklad do drahej časti mesta, postavte sa s mapou v ruke a tvárte sa, že ste stratené. Na bohatého muža sa obráťte s prosbou o pomoc.“

Populárne zlatokopky

Cesta zlatokopky zaznamenáva v krajine veľký boom. Ženy sa nehanbia za to, že sa nimi chcú stať, naopak, iné ženy im závidia. Boháčom neprekáža, že ich naháňajú ženy túžiace po peniazoch, aspoň sa môžu spoľahnúť na ich oddanosť. Novodobým pasákom sa hovorí dohadzovači, veď dievčatá s vplyvnými ľuďmi len zoznamujú. Na vyhľadávanie stále „čerstvého mäska“ si pasák najíma mladých gejov, ktorí na vlakových a autobusových staniciach hľadajú „prvotriedny tovar“.

Cena za neobmedzený komfort nie je nízka - tatkovia si svoje dievčatá strážia. Ak dostane úspešná absolventka prideleného len osobného strážcu, hovorí sa o šťastí. Iné sú na tom horšie, sledujú ich detektívi alebo majú v bytoch nainštalované dokonca kamery. Existuje dokonca rebríček najbohatších mužov vhodných na lov, no okrem peňazí, body sa udeľujú aj za iné „prednosti“.

Vek je nepriateľ

„Čerstvé ženy“, ktoré majú sladkých 18, vraj dýchajú na krk tým „starším“. 22-ročné síce majú viac skúseností, no mladosť je vždy príťažlivejšia. V čom vlastne spočívajú tie neoceniteľné skúsenosti? „Keď chcete darček od muža, postavte sa k nemu vľavo, na iracionálnu, emocionálnu stranu. Jeho pravá strana je racionálna, tam stojíte, keď hovoríte o práci,“ vysvetľuje inštruktorka dychtivým žiačkam.

Pri tom to ale nekončí, návod predsa musí byť presný: „Ak žiadate dar, stojte pri jeho ľavom boku. Ak pritom sedí, ešte lepšie, cíti sa vyšší a vy vyzeráte ako dieťa. Precvičujte svoje vaginálne svalstvo. Áno, vaše vaginálne svalstvo. Vaše zreničky sa zväčšia, budete vyzerať atraktívnejšie. Keď niečo povie, prikývnite. To ho vtiahne do presvedčenia, že s vami súhlasí. Nakoniec, keď ho požiadate o auto, šaty, alebo čokoľvek chcete, pohladkajte mu ruku. Jemne.“

Z opačného brehu

Čo na to hovoria samotní milionári? „Myslia si, že niečo vyhrali, keď od nás dostanú šaty. Niekedy ich nechám vyhrať. Ale no tak, čo od nás môžu dostať také, čo by sme im normálne nedali?“ Iný milionár má pre zlatokopky vlastný výraz: „Volám ich čajky, pretože zhromažďujú len lesklý odpad. Ešte aj znejú ako čajky, viete, keď sedia a trkocú spolu v bare. Vtipné, nie?“

Na záver hodiny treba dodať, že nie každý milionár je vhodný na lovenie. „Existujú tri druhy mužov. Kreatívni, analytickí. O tých sa nezaujímame. Tých, čo chceme, to sú vlastníci. Takí, pri ktorých sa cítite ako za kamennou stenou. Silní, tichí muži. Nosia tmavé obleky. Majú hlboké hlasy. Hovoria to, čo si myslia. Tí nechcú silnú ženu. Takí chcú dievča, ktoré bude ako pekná kvetinka,“ dodáva inštruktorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu