Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sex na prednom sedadle: Pomer učiteľky a študenta prezradil škandalózny status na Facebooku

Eppie spávala s týmto študentom
Eppie spávala s týmto študentom (Zdroj: mirror.co.uk)

DUMFRIES - Mladá učiteľka z Veľkej Británie prišla o prácu po tom, ako ju polícia prichytila v aute pri sexe s jej sedemnásťročným študentom. Žena si vlastne za to mohla sama. Bola totiž tak hlúpa, že o svojom protizákonnom vzťahu informovala všetkých na sociálnej sieti, kde si zmenila status.

Eppie Sprung Dawsonová nevedela, čo od dobroty, a tak si v roku začala románik s Matthewom Robinsonom, ktorý študoval na St Joseph's College v meste v škótskom meste Dumfries. Očividne bola naozaj zamilovaná, pretože si status na Facebooku zmenila na "vo vzťahu s tínedžerom". 27 ľudí jej dokonca dalo lajk.

Intímny pomer učiteľky a študenta sa prevalil po tom, ako ich policajti načapali priamo počas súlože na prednom sedadle auta za mestom. Tam sa dvojica vybrala po školskom večierku, aby si v súkromí užila.

Dawsonovú súd tento týždeň uznal vinnou z udržiavania pomeru s osobou mladšou ako osemnásť rokov a udelil jej zákaz učenia. Taktiež ju umiestnil na zoznam sexuálnych delikventov, informoval portál mirror.co.uk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu