Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šialená cesta opitého Cyrila (38): Vracal sa z krčmy domov, skončil takto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Keď sa podgurážený Cyril Aksyonov v noci vracal z krčmy domov, dostal bláznivý nápad. Skočil na ľadovú kryhu, aby sa dostal na druhý breh rieky, pretože sa mu nechcelo kráčať šestnásť kilometrov peši. Sibírske zimy sú však nevyspytateľné a kryha s 38-ročným odvážlivcom sa vydala vlastnou cestou. Nie však k brehu!

Mrznúceho Rusa uviaznutého na ľadovej kryhe v rieke Ob na Sibíri musel zachraňovať vrtuľník. Kryha sa uvoľnila a jeho začal unášať prúd. Keď si ho konečne všimli okoloidúci, ako bezradne postáva na kryhe uprostred rieky, zalarmovali políciu.

Okolo muža plávalo veľa ďalších ľadových krýh, preto záchranári nemohli použiť čln, ale vrtuľník. Keby ho nestihli vyslobodiť včas, po náraze krýh mohol skončiť v ľadovej vode a zamrznúť. Hoci Aksyonov vyviazol bez zranenia, z pokuty sa zrejme len tak ľahko nevyvlečie, informoval denník Daily Mail.

„Bolo to veľmi hlúpe a nebezpečné – nielen pre toho muža, ale aj pre záchranárov,“ povedal Irakli Golubov zo záchranného tímu. Cyril Aksyonov bol nakoniec bezpečne prepravený na breh a teraz je v teple domova, kde žije so svojou matkou, informoval denník Daily Mail.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu