Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Štíhlosť sa stala jej fetišom: Kelly (27) má v páse neuveriteľných 40,5 cm!

Korzet oslobodil jej zvodnú stránku osobnosti Zobraziť galériu (4)
Korzet oslobodil jej zvodnú stránku osobnosti (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Posledných sedem rokov tvaruje svoje telo extrémne úzkym oceľovým korzetom. Modelka je posadnutá štíhlosťou, podobne ako mnohé iné ženy, ale v jej prípade možno hovoriť o extrémnej posadnutosti tvarom presýpacích hodín. Na miery 90 - 60 - 90 zabudnite!

K neuveriteľne štíhlemu pásu ju vraj inšpirovali obľúbené komiksové postavičky – ako napríklad Jessica Rabbit. Kelly však chápe, že ich miery v páse nikdy nedosiahne, pretože by sa zlomila. Páči sa jej ale, ako im pás pomohol zvýrazniť ich osobnosť navonok. „Ako dieťa som milovala ich nádherné kostýmy. Tie ma viedli k estetike tesných šnurovacích korzetov,“ povedala Kelly Lee.

Kelly inšpirovala zmyselná Jessica Rabbit
Zobraziť galériu (4)
Kelly inšpirovala zmyselná Jessica Rabbit  (Zdroj: YouTube)

„Ako dieťa som bola veľmi plachá a milovala som komiksy,“ priznala Kelly, ktorá zbožňuje vymodelovanú siluetu. Keď vyrástla a začala používať korzet, nabrala sebavedomie. Kelly si myslí, že korzet jej pomohol prejaviť nebezpečnú „temnú“ stránku komiksovej superhrdinky, ktorú v sebe odjakživa mala.

Štíhlosť sa stala jej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Avšak extrémne štíhly pás so sebou prináša aj nevýhody. „Korzet vás obmedzuje, keď kráčate hore po schodoch alebo keď chcete dvihnúť ťažšie predmety,“ upozornila Kelly. „V korzete som tiež chodila na turistiku a raz hrala softbal. Hoci to bol zaujímavý pocit, je to veľmi nebezpečné. Keď chodím do posilňovne, nemám na sebe korzet, pretože dvíham aj ťažké závažia,“ vysvetlila.

Štíhlosť sa stala jej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Niektorí ľudia jej korzet zbožňujú, iní kritizujú, ale Kelly je v ňom sama sebou. „Mám rada zmenu a ľudia si často mylne myslia, že keď neustále vyhľadávate zmenu, nemáte sa radi. Mám rada zmenu, pretože ju môžem urobiť, pretože je to zábava,“ dodala vyznavačka štíhlych pásov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu